Minecraft Realms için arkadaş arıyorum

Tamamdır o zaman Discord'dan konuşuruz, peki ya oyuna çok fazla kişi gelecek ve bazıları oyunda olmadığımız zaman girip sandıklarımızdan eşya çalabilir buna karşı mod eklenmesini rica ediyorum birkaç eşya çalınca oyundan soğuyorum o kadar emek verip birinin eline düşmesi 😔 başka önerdiğim mod ise eşya satma modu, oyundayken elmas vb takas yapabilirsin ama hadi oyunda değilken napacaz ve acil ise bu iki modu kesinlikle eklenmesini istiyorum en çok da sandık kilitleme istersen bu modlar bende mevcut atabilirim Discord'dan ayrı kanal oluşturup yeni gelenlerin modun nasıl çalıştığını dair video koyarız hemen öğrenir benim düşüncelerim bu kadar sen ne diyorsun bu arada Discord'dan Ark ekle oradan konuşalım

Realms e mod yüklenmiyor. Öyle bir şey olursa ban alır.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Minecraft Realms almayı düşünüyorum. Orijinal Minecraft'ı olanlar ismini yazarsa aldığım zaman onları ekleyeceğim kendi arkadasımla ödeyeceğiz, sizin ödemenize gerek yok. Sunucu vanilla olacak zaten realms sunucusu. Kurallar dünyaya zarar vermek greeflemek ve sandıktan eşya çalmak bunlara karşı gelen oyuncular ban alacaktır. Orijinal Minecraft'ı olanlar bu konuya yazsın isimlerini de yazsın; sunucu sürümü 1.21.8 olacak.
... ben olurum

Tamamdır o zaman discorddan konuşuruz, peki ya oyuna çok fazla kişi gelcek ve bazıları oyunda olmadığımız zaman girip sandıklarımızdan eşya çalabilir buna karşı mod eklenmesini rica ediyorum birkaç eşya çalınca oyundan soğuyorum o kadar emek verip birinin eline düşmesi 😔 başka önerdiğim mod ise eşya satma modu, oyundayken elmas vb takas yapabilirsin ama hadi oyunda değilken napacaz ve acil ise bu iki modu kesinlikle eklenmesini istiyorum en çok da sandık kilitleme istersen bu modlar bende mevcut atabilirim discorddan ayrı kanal oluşturup yeni gelenlerin modun nasıl çalıştığını dair video koyarız hemen öğrenir benim düşüncelerim bu kadar sen ne diyorsun bu arada discorddan ark ekle ordan konuşalım
haklı bu arada

Haklı ama maalesef mod kurulmuyor Realms'e aktif olacağım ben zaten ara sıra Event da yaparım topluluk haritaları var realmsde.

Aldığımda hepinizi bilgilendiriceğim orjinal Minecraft hesabı ile girebilirsiniz bilginize.
Nasıl olmiyor ben 7-8 kere realms alıp mod kurmuştuk discordan atk eklermisin ordan konuşalım dc: astrosit

Maalesef kredi kartım yok. Yaşım 15 ödemeyi tanıdığımın kartından alacaktım.

Tamamdır hocam discorddan attım.

Nasıl olmiyor ben 7-8 kere realms alıp mod kurmuştuk discordan atk eklermisin ordan konuşalım dc: astrosit
ilginçmiş valla

Haklı ama maalesef mod kurulmuyor Realms'e aktif olacağım ben zaten ara sıra Event da yaparım topluluk haritaları var realmsde.

Aldığımda hepinizi bilgilendiriceğim orjinal Minecraft hesabı ile girebilirsiniz bilginize.
tamamdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı