E ESER ÖZÇELİK Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 20 Makaleler 1 2 Ekim 2023 #1 Dostlar odun farmı için TNT çoğaltıcı yapmıştım. Ama mercan kırılıyor. TNT çoğalmıyor. Acaba serverden dolayı olabilir mi? Çözümü nedir?
Dostlar odun farmı için TNT çoğaltıcı yapmıştım. Ama mercan kırılıyor. TNT çoğalmıyor. Acaba serverden dolayı olabilir mi? Çözümü nedir?
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 974 Çözümler 10 2 Ekim 2023 #2 Arkadaşım video ile göstermek daha doğru olmaz mı? Artı 0 Eksi
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 Red Stones sistemini tahmin edeceğiz herhalde? Artı 1 Eksi
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 974 Çözümler 10 2 Ekim 2023 #4 as_not_found dedi: Red Stones sistemini tahmin edeceğiz herhalde? Genişletmek için tıkla... Galiba sırlar kapısı gösterecek videoyu Artı 1 Eksi
as_not_found dedi: Red Stones sistemini tahmin edeceğiz herhalde? Genişletmek için tıkla... Galiba sırlar kapısı gösterecek videoyu
KS KS E ESER ÖZÇELİK Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 20 Makaleler 1 2 Ekim 2023 #5 as_not_found dedi: Red Stones sistemini tahmin edeceğiz herhalde? Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın,genelde klasik yapılan bir çoğaltıcı var ondan anlarsınız sanmıştım,şöyle; ESER ÖZÇELİK dedi: kusura bakmayın,genelde klasik yapılan bir çoğaltıcı var ondan anlarsınız sanmıştım,şöyle; Genişletmek için tıkla... vagonu koyuyorum çalıştırıyorum,singlplayer dünyamda çalışıyor ancak aternosta server`da çalışmıyor.Sinyal verince mercan kırılıyor. Artı 0 Eksi
as_not_found dedi: Red Stones sistemini tahmin edeceğiz herhalde? Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın,genelde klasik yapılan bir çoğaltıcı var ondan anlarsınız sanmıştım,şöyle; ESER ÖZÇELİK dedi: kusura bakmayın,genelde klasik yapılan bir çoğaltıcı var ondan anlarsınız sanmıştım,şöyle; Genişletmek için tıkla... vagonu koyuyorum çalıştırıyorum,singlplayer dünyamda çalışıyor ancak aternosta server`da çalışmıyor.Sinyal verince mercan kırılıyor.
F FaBa Picopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #6 ESER ÖZÇELİK dedi: kusura bakmayın,genelde klasik yapılan bir çoğaltıcı var ondan anlarsınız sanmıştım,şöyle;Eki Görüntüle 1964994 vagonu koyuyorum çalıştırıyorum,singlplayer dünyamda çalışıyor ancak aternosta server`da çalışmıyor.Sinyal verince mercan kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Server paper vb. mi? Artı 0 Eksi
ESER ÖZÇELİK dedi: kusura bakmayın,genelde klasik yapılan bir çoğaltıcı var ondan anlarsınız sanmıştım,şöyle;Eki Görüntüle 1964994 vagonu koyuyorum çalıştırıyorum,singlplayer dünyamda çalışıyor ancak aternosta server`da çalışmıyor.Sinyal verince mercan kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Server paper vb. mi?
KS KS E ESER ÖZÇELİK Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 20 Makaleler 1 2 Ekim 2023 #7 FaBa dedi: Server paper vb. mi? Genişletmek için tıkla... evet,direkt paper Artı 0 Eksi
F FaBa Picopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #8 Paper da çoğu çoğaltıcı sistem çalışmıyor diye biliyorum. ESER ÖZÇELİK dedi: evet,direkt paper Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Paper da çoğu çoğaltıcı sistem çalışmıyor diye biliyorum. ESER ÖZÇELİK dedi: evet,direkt paper Genişletmek için tıkla...
KS KS E ESER ÖZÇELİK Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 20 Makaleler 1 2 Ekim 2023 #9 FaBa dedi: Paper da çoğu çoğaltıcı sistem çalışmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... teşekürler,değiştirerek deneyeyim Artı 0 Eksi
FaBa dedi: Paper da çoğu çoğaltıcı sistem çalışmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... teşekürler,değiştirerek deneyeyim
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 2 Ekim 2023 #10 Vagon falan da oluyordu sanki sistemde? Yanlış mı hatırlıyorum? Artı 0 Eksi