Minecraft resource pack önerisi

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum ve problemim başlıktaki gibi Minecraft için pack arıyorum. Shader ama öyle RTX gibi değil. Görüntüyü birazcık düzeltsin falan ama FPS çok düşük. Bu yüzden FPS arttırma yöntemlerinizi yazar mısınız lütfen? RAM verme ve ayarlar dışında oyundakinin.
Bir de dediğim gibi pack önerirsini de bulunabilirsiniz ama Survival için öyle RGB'li falan değil PvP için değil yani ve FPS düşürmeyen.

Arkadaşlar sorum ve problemim başlıktaki gibi Minecraft için pack arıyorum. Shader ama öyle RTX gibi değil. Görüntüyü birazcık düzeltsin falan ama FPS çok düşük. Bu yüzden FPS arttırma yöntemlerinizi yazar mısınız lütfen? RAM verme ve ayarlar dışında oyundakinin.
Bir de dediğim gibi pack önerirsini de bulunabilirsiniz ama Survival için öyle RGB'li falan değil PvP için değil yani ve FPS düşürmeyen.

OptiFine yüklemediysen öneririm.

Benim kendi resource packim var. Kendim yaptım. Kendim gayet beğeniyorum. Hem fps boost pack hem de kılıcına vs. bayılıyorum. Ama çevremdekilerin bazıları da pek beğenmiyor. İsterseniz atayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı