Dionisos19
Picopat
Minecraft satın alacağım fakat hesabım çalınır mı yoksa Microsoft koruması var mı hesabım kolay kolay çalınır mı?
Minecraft satın alacağım fakat hesabım çalınır mı yoksa Microsoft koruması var mı hesabım kolay kolay çalınır mı?
Virüslere karşı tedbirli olur, tıklayacağınız linklere dikkat ederseniz Microsoft Store üzerinden aldığınız hesaba hiçbir şey olmaz.Minecraft satın alacağım fakat hesabım çalınır mı yoksa Microsoft koruması var mı hesabım kolay kolay çalınır mı?
Microsoft hesabını birilerine vermezsen bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bide microsoft store üzerinden alıcaksanız ordan 500lira verip almanızı tavsiye etmem. Minecraft'ın sitesinde Java ve Bedrock 200TL burdada microsoft hesabına alabiliyorsun oyunu.Minecraft satın alacağım fakat hesabım çalınır mı yoksa Microsoft koruması var mı hesabım kolay kolay çalınır mı?
Siteye erişim izniniz yok diyor nedendir acaba ?Microsoft hesabını birilerine vermezsen bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bide microsoft store üzerinden alıcaksanız ordan 500lira verip almanızı tavsiye etmem. Minecraft'ın sitesinde Java ve Bedrock 200TL burdada microsoft hesabına alabiliyorsun oyunu.
Resmi site
Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin.www.minecraft.net
Orijinal siteden alın ve orijinal Launcher'ı koruyun onun dışında PC virüslerine karşı dikkatlı olun bir şey olmaz.
Peki skin ve kullanıcı adı değiştirebiliyor muyum Deluxe Edition diye bir şey gördüm fark olabilir mi acaba?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.