Minecraft satın alındığı zaman sunucu oluşturmak mümkün mü?

takashiskip

Hectopat
Malum Minecraft indirime girmiş ben de almak istiyorum. Arkadaşımla ayri sevrer açabilmeme göre alacağım yani Aternos'la uğraşmaya gerek kalmadan direkt Minecraft'in kendisinden öyle bir olay var mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum Minecraft indirime girmiş ben de almak istiyorum. Arkadaşımla ayri sevrer açabilmeme göre alacağım yani Aternos'la uğraşmaya gerek kalmadan direkt Minecraft'in kendisinden öyle bir olay var mi acaba?
Var. Minecraft realms var ancak sadece orijinal minecrafti olanlarla oynayabiliyorsun. Sunucu her zaman açık ve chunk sınırlaması vb yok. Aylık 22.5 tlydi şu an arkadaşlarla oynuyoruz aktif olarak.

Yerel ağa paylaş yapabilirsiniz direkt herhangi bir dünyada escye basıp.
Veya sunucu jar dosyası indirip kendi bilgisayarında sunucu hostlayabilirsin ramin 8 gb üstüyse.
Sunucu işi için port açabilirsin yada hamachi kullanabilirsiniz.

Var. Minecraft Realms var ancak sadece orijinal Minecraft'i olanlarla oynayabiliyorsun. Sunucu her zaman açık ve chunk sınırlaması vb yok. Aylık 22.5 TL'ydi şu an arkadaşlarla oynuyoruz aktif olarak.

Yani ücret ödemem gerekiyor Minecraft'i aldiktan sonra ek olarak.

Yerel ağa paylaş yapabilirsiniz direkt herhangi bir dünyada ESC'ye basıp.
Veya sunucu jar dosyası indirip kendi bilgisayarında sunucu hostlayabilirsin RAM'in 8 GB üstüyse.
Sunucu işi için port açabilirsin ya da Hamachi kullanabilirsiniz.

Demek istediğim Hamachi ve Aternos gibi ara serverlar kullanmadan direkt Minecraft üzerinden yapabiliyor muyum?

Yani ücret ödemem gerekiyor Minecraft'i aldiktan sonra ek olarak.

Demek istediğim Hamachi ve Aternos gibi ara serverlar kullanmadan direkt Minecraft üzerinden yapabiliyor muyum?
Evet direk minecraft üzerinden yapabiliyorsunuz doğrudan.

Herhangi bir dünya oluşturun, escye basıp yerel ağda paylaşa basın. Arkadaşınız çok oyunculuda sunucunuzu görmeli. Hamachiden bağlanmanız gerek sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı