Minecraft satın alınmıyor

PerishMySoul

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün öğrendim ve Minecraft'ın 15 yıl'a özel %50 indirim yaptığını gördüm ve 509 TL'den 254 düştüğünü gördüm bende hemen almak istedim fakat alamadım hep tekrar deneyin falan dediler ve kredi Kart'ta yeterli para var o yüzden para yüzünden olamaz.
Ekran görüntüsü 2024-06-01 104648.png

Bir sorum var hocam şimdi ben orijinal alacağım da kardeşim benim daha önceden kendi e postam a aldığım Minecraft hesabında oynamak istiyor ben şimdi aldığımda hesapların e postasını Minecraft hesaplarının e postasını değişebiliyor muyuz? Olmadı zaten bugün para yüklemeye gideceğim de başka e postadan oynarım olmadı.

Minecraft hesaplarının bağlı oldugu hesabı değiştiremesiniz.

Şimdi de bunu söylüyor.

Microsoft Store'nin konumunu değiş öyle olur.

Eh yani o zaman kardeşimi ikna etmeye çalışacağım hesabımı sal senin hesabına alayım diye :D

Öyle bir ayar mı var?

Evet var da konu sahibi için demiştim sorunu cözebilsin diye.
Microsoft hesabının ülkesini değiştirmek için.
Bu linkin altında ülke var onu Türkiye yaparsa cözer.

Eğer ki kardeşiniz aynı kullanıcı adı ile oynamak istiyorsa Minecraft kullanıcı adı değiştirmek çok basit kardeşinizin kabul etmemesi için bir neden yok bence.

Evet var da konu sahibi için demiştim sorunu cözebilsin diye.
Microsoft hesabının ülkesini değiştirmek için.
Bu linkin altında ülke var onu Türkiye yaparsa cözer.

Eğer ki kardeşiniz aynı kullanıcı adı ile oynamak istiyorsa Minecraft kullanıcı adı değiştirmek çok basit kardeşinizin kabul etmemesi için bir neden yok bence.
Haypixel de lvl kastığından vermiyor ki hesabı

Merhaba hesabımda yeterli para olmasına rağmen yeterli param olmadığını söylüyor ne yapmam lazım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-25 182857.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-25 182857.png
    420,8 KB · Görüntüleme: 10

Technopat Haberler

Geri
Yukarı