Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 31 Aralık 2020 #1 Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 31 Aralık 2020 #2 Ybert dedi: Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Genişletmek için tıkla... %appdata% > .minecraft > screenshot klasörü oluşturup oyuna girin. F2 ile SS alın ve klasörü kontrol edin Artı 0 Eksi
Ybert dedi: Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Genişletmek için tıkla... %appdata% > .minecraft > screenshot klasörü oluşturup oyuna girin. F2 ile SS alın ve klasörü kontrol edin
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 31 Aralık 2020 #3 Gordrhain dedi: %appdata% > .minecraft > screenshot klasörü oluşturup oyuna girin. F2 ile SS alın ve klasörü kontrol edin Genişletmek için tıkla... Arama kısmana %appdata% yazması gerek normal Roaming içinde. Artı -3 Eksi
Gordrhain dedi: %appdata% > .minecraft > screenshot klasörü oluşturup oyuna girin. F2 ile SS alın ve klasörü kontrol edin Genişletmek için tıkla... Arama kısmana %appdata% yazması gerek normal Roaming içinde.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 31 Aralık 2020 #4 C:\Users\X\AppData\Roaming\.minecraft\screenshots Tabii appdata'yı görmek için gizli öğeleri göster seçeneğini işaretleyin. Artı -1 Eksi
C:\Users\X\AppData\Roaming\.minecraft\screenshots Tabii appdata'yı görmek için gizli öğeleri göster seçeneğini işaretleyin.
VykeTheGolden Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #5 Ybert dedi: Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Genişletmek için tıkla... %Appdata%. Minecraft screenshots klosörü yok ise oluşturun tekrar deneyin (screenshots) olarak. Ybert dedi: Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama hala Minecraft oynuyor musunuz? @Alonso kızgın atma sebebinizi öğrenebilir miyim? @letmenow ? @Tek7HackDedi ? Son düzenleme: 31 Aralık 2020 Artı -2 Eksi
Ybert dedi: Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Genişletmek için tıkla... %Appdata%. Minecraft screenshots klosörü yok ise oluşturun tekrar deneyin (screenshots) olarak. Ybert dedi: Minecraft'ta aldığım hiçbir SS'i bulamıyorum. Screenshot klasörü yok, başka yerlerde de SS'ler yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama hala Minecraft oynuyor musunuz? @Alonso kızgın atma sebebinizi öğrenebilir miyim? @letmenow ? @Tek7HackDedi ?