Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #21 Güzelmiş la
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Temmuz 2022 #22 Şu oyun mobilde hiç çekilmiyor. Elinize sağlık hocam.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 31 Temmuz 2022 #23 everyone dedi: Şu oyun mobilde hiç çekilmiyor. Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... Ev araştırması yaparken neyi örnek alsam diye bakınırken tabletten malikane yapan gördüm hocam. Gerçekten de çekilmez ama haklısınız. Ben bile bilgisayarda zorlanıyorum bazen.
everyone dedi: Şu oyun mobilde hiç çekilmiyor. Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... Ev araştırması yaparken neyi örnek alsam diye bakınırken tabletten malikane yapan gördüm hocam. Gerçekten de çekilmez ama haklısınız. Ben bile bilgisayarda zorlanıyorum bazen.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 31 Temmuz 2022 #24 everyone dedi: Şu oyun mobilde hiç çekilmiyor. Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sildim ama oynarsam da mobilden oynuyorum. Gayet de kolay. Hatta bence telefon ve tablet ile bilgisayardan daha kolay oynanıyor.
everyone dedi: Şu oyun mobilde hiç çekilmiyor. Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sildim ama oynarsam da mobilden oynuyorum. Gayet de kolay. Hatta bence telefon ve tablet ile bilgisayardan daha kolay oynanıyor.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Temmuz 2022 #25 teknomelih dedi: Ben sildim ama oynarsam da mobilden oynuyorum. Gayet de kolay. Hatta bence telefon ve tablet ile bilgisayardan daha kolay oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Zor demiyorum zaten şov yaparım ama oynarken sarmıyor.
teknomelih dedi: Ben sildim ama oynarsam da mobilden oynuyorum. Gayet de kolay. Hatta bence telefon ve tablet ile bilgisayardan daha kolay oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Zor demiyorum zaten şov yaparım ama oynarken sarmıyor.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2022 #26 teknomelih dedi: Ben sildim ama oynarsam da mobilden oynuyorum. Gayet de kolay. Hatta bence telefon ve tablet ile bilgisayardan daha kolay oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de optimizasyonu çok kötü. En iyi androidde bile kasma olabiliyor.
teknomelih dedi: Ben sildim ama oynarsam da mobilden oynuyorum. Gayet de kolay. Hatta bence telefon ve tablet ile bilgisayardan daha kolay oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de optimizasyonu çok kötü. En iyi androidde bile kasma olabiliyor.