Rehber Minecraft Serveo-Ngrok ile sunucu kurma

Whitelist oluşturmayı unutmayın
Arkadaşlarımla Ngrok Hunt isimli bir etkinlik yapıyoruz. Basitçe çeşitli Ngrok linklerine girmeyi deniyoruz. Şu zamana kadar 20'yi aşkın sunucuya girdik. Çok güzel yapılar geliyor, çok emek verilmiş yerler geliyor. Herhangi biri erişse yıkmaktan zevk alacağı yapılar geliyor. O yüzden Whitelist açın mutlaka
Ngrok Hunt da deneyebilirsin arkadaşlarınla. Tek başına bulması uzun ve sıkıcı oluyor ama 3 kişi devamlı arasa çok hızlı şekilde bulabilirsiniz.

Hangi komut satırına "whitelist on" yazıyoruz?
Sunucuyu hangi dosya ile açıyoruz?
Biraz karışık olmuş hocam.

Son düzenleme:
Sunucu tarafında sunucuyu başlattıüınızda önünüze sistem RAM kullanımını grafikle gösteren bir konsol açılacak, oraya yazacaksınız. Eğer oraya op <kullanıcı adınız> yazarsanız kendinize op yetlileri verirsiniz ve bu komutları Minecraft'la sunucuya girdikten sonra /whitelist gibi başında eğik çizgi ile kullanabilirsiniz.
Sunucuyu bat dosyasıyla açıyoruz. Run.bat'tı sanırım bu rehberde.

Hocam Hamachi ile ben de kurdum. Arkadaşımla oynuyordum da internetim iyi olduğu halde ping çok oluyordu. Bu programın ping değeri nasıl? Ping yoksa ben de buradan kuracağım.

Önce 1 olan, sonra ise 2 yazanı başlatacağız, değil mi hocam?

Yararlı ve açıklayıcı bir konu olmuş. Ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…