Minecraft Server.bat dosyasında doğru açılmıyor

burkie

Hectopat
Daha fazla  
Server.bat dosyasına çift tıkladığımda normalde 2 panel geliyordu, şu an metin belgesine kodları yazdığımız yere giriyor.
@Ellie Williams efendim.

Dosya metin belgesi olarak gözüküyor. Dosyayı açın farklı kaydet yapın ve isimlendirme kısmını tamamen silip tekrardan server.bat yazıp kaydedin.

Rica etsem fotoğraf şeklinde atabilir misiniz? .bat'ı mı doğru ayarlayamadınız?

O rehberin aynısını yaptım ama server.bata bastığım zaman metin belgesi açılıyor.Eskiden 2 panel geliyordu.

Dosya metin belgesi olarak gözüküyor. Dosyayı açın farklı kaydet yapın ve isimlendirme kısmını tamamen silip tekrardan server.bat yazıp kaydedin.
server.bat(2) olarak kaydoldu şu an.

server.bat(2) olarak kaydoldu şu an.

Doğru adımlarla yaptığınıza emin misiniz? .txt yazan kısmı silip .bat olarak çevirmelisiniz bu arada diğer BAT dosyanızda metin belgesi olarak gözüküyor burada bir sorun olmalı eğer sorun çözülmezse Windows Update ve gerekli güncellemeleri yapın.

Dosyayı farklı kaydettiğimde TXT uzantısı gözükmüyor.Server.txt olarak kaydediyorum server olarak gözüküyor.

Windows için herşey güncel.

Bu sunucu işlerinden pek anlamıyorum ben.Bilgisayardan da pek anlamam o yüzden karıştı.

Dosyayı farklı kaydettiğimde txt uzantısı gözükmüyor.Server.txt olarak kaydediyorum server olarak gözüküyor.

Serveri kendi sisteminiz üzerinden mi başlatıyorsunuz?
Anormal bir durum olmalı, benim yaptığım gibi yapıyorsunuz değil mi hocam?
Örnek:

Merhabalar, şunu dener misiniz? Not defterini açıp
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\.bat] @="batfile" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\batfile\shell] @=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\batfile\shell\open\command] @="\"%1\" %*" [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.bat]
yazıp .reg olarak kaydedip açar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…