Minecraft server için host önerisi

SplinterSen

Hectopat
Selamlar, 5 arkadaş Minecraft sunucusu açmak istiyoruz kendi aramızda. Serverlara biraz bakındım ve herkes Batihost ve Keyubu öneriyor. İkisinin de fiyatlandırmaları aynı derecede. 5 arkadaş vanilla veya hexxit tarzı bir şey oynayacağız, kaç GB'lık RAM vs bize uyar? Varsa bilgili birileri yorumlarını bekliyorum.

Selamlar, 5 arkadaş Minecraft sunucusu açmak istiyoruz kendi aramızda. Serverlara biraz bakındım ve herkes batihost ve keyubu öneriyor. İkisinin de fiyatlandırmaları aynı derecede. 5 arkadaş vanilla veya hexxit tarzı bir şey oynayacağız, kaç GB'lık RAM vs bize uyar? Varsa bilgili birileri yorumlarını bekliyorum.

Hocam internetiniz ve bilgisayarınız iyiyse serveri sizde kurabilirsiniz.

Selamlar, 5 arkadaş Minecraft sunucusu açmak istiyoruz kendi aramızda. Serverlara biraz bakındım ve herkes Batihost ve Keyubu öneriyor. İkisinin de fiyatlandırmaları aynı derecede. 5 arkadaş vanilla veya hexxit tarzı bir şey oynayacağız, kaç GB'lık RAM vs bize uyar? Varsa bilgili birileri yorumlarını bekliyorum.
Aternos olabilir. Nitrado da olabilir.

Öncelikle, kendi bilgisayarınızın özelliklerini öğrenebilir miyiz?

Siz de oyun falan oynayamazsınız iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı