Minecraft Server.jar "A JNI Error Has Occured" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

300974

Hectopat
Minecraft'ın sitesinden bunu indirdim:

1625664985173.png

Server.jar file dosyasını yani resimdekini açmaya çalıştığımda bu hata geliyor.

1625665090610.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet server kurmaya çalışıyorum bu sitede yapılabileceği söyleniyor: Minecraft Server Kurulumu Nasıl Yapılır?
Rehberi tekrar okuyun, indirlen dosyanin acilmasina dair bir ibare yok. O dosyayi bir klasore atip geri kalan islemi metin belgesiyle halledeceksiniz. Ayrica serveri paper uzerinden kurmaniz daha saglikli olur, daha az kaynak tuketiyor ve serveri her actiginzda normal kurulan servera gore 20-25 saniye erken aciyor. Belki fark etmissinizdir, unlu MC YouTuber'larinin cogu paper kullaniyor. Spigot ve Bukkit ile de uyumlu.

Rehberi tekrar okuyun, indirlen dosyanin acilmasina dair bir ibare yok. O dosyayi bir klasore atip geri kalan islemi metin belgesiyle halledeceksiniz:
  • Adım #1:
    Sanal ağ için Hamachi indirin ve kurun,
    [*]Adım #2: Oyun sunucunuz için Minecraft Server dosyasını indirin,
    [*]Adım #3: Minecraft Server dosyanızın bulunacağı yeni bir klasör oluşturun,
    [*]Adım #4: Minecraft Server dosyasını oluşturduğunuz klasöre aktarın.
    • Sunucunuzun ve Minecraft’ın hata vermemesi için, en son sürümde Java ve Minecraft bulundurun.
    [*]Adım #5: Minecraft Server dosyasının bulunduğu klasörde yeni bir not defteri dosyası açın.
    [*]Adım #6:Not defterinin içerisine aşağıdaki kodu yazın:
    • java -Xmx1024M -Xms1024M -jar server.jar nogui
    [*]Adım #7: Metin belgesini "baslat.bat" adı ile farklı kaydedin.
    • Yeni metin belgesi dosyasını silebilirsiniz.
    [*]Adım #8: "baslat.bat" dosyasına çift tıklayıp çalıştırın, yeni dosyalar gelecek,
    [*]Adım #9: “eula.txt” dosyasını açıp, “eula=false” yazan kısmı eula=true yapın, üzerine kaydedin (CTRL+S),
    [*]Adım #10: Minecraft Server dosyasını çalıştırın,
    [*]Adım #11: Hamachi’ye kayıt olun ve yeni bir ağ oluşturun,
    [*]Adım #12: Minecraft sunucunuzun sanal ağı tanıması için Hamachi IP adresinizi “server.properties” dosyasına ekleyin,
    [*]Adım #13: Artık hazırsınız. Sunucu dosyasını ve Minecraft’ı açarak giriş yapın.
1625666208624.png

Böyle kayıt ettim sonra açtıktan sonra ikiside aynı klasörde iken hiçbirşey olmuyor. Bende bu videoyu buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda metin belgesi ile birşey yapılmıyordu.

Ingilizceniz varsa su videoyu rehber almanizi tavsiye ederim. Yerli kaynaklarin cogu cekilmez oluyor ve yanlis bilgi veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kodu metin belgesine yapistirmissinizdir ancak adini duzenlediniz mi? Kodun icindeki bir bolumun adiyla sizin ilk basta acmaya calistiginiz .jar dosyasinin adi ayni olmali. Ayrica indirdiginiz .jar dosyasi hangi surume ait, siz hangi surumu kurmaya calisiyorsunuz?

Eki Görüntüle 1099331

Böyle kayıt ettim sonra açtıktan sonra ikiside aynı klasörde iken hiçbirşey olmuyor. Bende bu videoyu buldum:
Bu videoda metin belgesi ile birşey yapılmıyordu.

1625666412654.png

Birşey olmuyor baslat.bat açınca.
Ingilizceniz varsa su videoyu rehber almanizi tavsiye ederim. Yerli kaynaklarin cogu cekilmez oluyor ve yanlis bilgi veriyor.

Kodu metin belgesine yapistirmissinizdir ancak adini duzenlediniz mi? Kodun icindeki bir bolumun adiyla sizin ilk basta acmaya calistiginiz .jar dosyasinin adi ayni olmali. Ayrica indirdiginiz .jar dosyasi hangi surume ait, siz hangi surumu kurmaya calisiyorsunuz?

Minecraftın sitesinden 1.17.1 server dosyasını indirdim. Ayrıca bir üst mesajda resim attım baslat.bat olarak ayarladım fakat tıklayınca tepki vermiyor.

Attiginiz resimdeki dosyanin degistirilme tarihi su an ile ayni degil. Yanlis dosyayi atmis olabilir misiniz? Yapistirdiginiz kodu da Sosyal'e kod bolumunden yukleyip atin. Son olarak, Minecraft'in server dosyasi yerine paper kullanmanizi tekrardan tavsiye ederim, sorun yasiyorsunuz zaten.

1.17 server acmak ve oynamak icin Java 16 surumu lazim olmasi lazim. Java surumunuzu 16 yapip tekrar deneyebilirsiniz de.

https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html
Eski surumu silin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı