Minecraft server.jar ile server nasıl açılır?

brn6161

Femtopat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi Aternos sunucumuz var artık Aternos şeyini çıkardığı için server.jar'ı açmaya karar kıldık ama server.jar ile server açma/kapama yetkisi otomatik yedeklendirme whitelist nasıl yapılır gram bilmiyoruz yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu video kısa ve öz anlatmış buradan bakabilirsiniz yapamadığınız bir şey olursa ChatGPT'den yardım alın çok zor bir şey değil zaten.

Hocam bizim amacımız mesela ben veya diğer arkadaşlarım canları sıkılınca kendileri açma yetkisi olacak ve eğer sunucuya bir şey olursa diye de sunucu her saat veya saniye yedek dosyasını bana veya arkadaşıma atacak ona göre önlem alacağız.

Hocam bizim amacımız mesela ben veya diğer arkadaşlarım canları sıkılınca kendileri açma yetkisi olacak ve eğer sunucuya bir şey olursa diye de sunucu her saat veya saniye yedek dosyasını bana veya arkadaşıma atacak ona göre önlem alacağız.

Sunucuyu hem senin hem arkadaşlarının açması için VDS kullanmanız lazım.

Önerir misiniz peki bütçemiz çok yok maalesef ücretsiz olsa yeterlidir güvenilir olsa da çok güzel olur.

Çok önermem VDS'ler çok pahalandı. Şahsi fikrim birinin bilgisayarından açarsanız yedekleme probleminiz aşan kişinin bilgisayarı ortalama bir bilgisayarsa kasma donma probleminiz olmaz tek sıkıntısı sadece bilgisayar sahibi açabilir sunucuyu.

Çok önermem VDS'ler çok pahalandı. Şahsi fikrim birinin bilgisayarından açarsanız yedekleme probleminiz aşan kişinin bilgisayarı ortalama bir bilgisayarsa kasma donma probleminiz olmaz tek sıkıntısı sadece bilgisayar sahibi açabilir sunucuyu.

Şöyle olur mu peki hocam whitelist ayarladık diyelim o kişiler gir dediği zaman PC'sinde olan server. Jar serveri kurabilir mi?

ChatGPT öyle bir video önerdi bana mesela whitelistde adamın adı var servere girecek PC'de kapalı tak diye açıyor serveri.

Şöyle olur mu peki hocam whitelist ayarladık diyelim o kişiler gir dediği zaman PC'sinde olan server. Jar serveri kurabilir mi?

ChatGPT öyle bir video önerdi bana mesela whitelistde adamın adı var servere girecek PC'de kapalı tak diye açıyor serveri.

Biraz daha açık yazabilir misiniz demek istediğinizi anlayamadım.

Biraz daha açık yazabilir misiniz demek istediğinizi anlayamadım.

Mesela diyelim server kapalı white listeye arkadaşınızı eklediniz sonra PC'yi kapattınız ama arkadaşınız girmek isteyeceği için servere girer girmez PC kapalı olsa bile servere girebilecek otomatik açacak serveri yani.

Anladığım kadarıyla ChatGPT’nin önerdiği videoda adam aternos kullanıyor siz benim pcmde bu çalışır mı diyorsunuz. Aynı adımları uygularsanız çalışır. Ama PC’nin sürekli açık olması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı