A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 12 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar minecraftta bir türlü server kuramıyorum. Hamachi ile kurduğum server hep hata veriyor. Çözümü nedir?
Merhaba arkadaşlar minecraftta bir türlü server kuramıyorum. Hamachi ile kurduğum server hep hata veriyor. Çözümü nedir?
ygtsys Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 181 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılımcılığı 12 Temmuz 2014 #2 Ne hatası veriyor ? Düzeltirsek birlikte oynayabiliriz
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 12 Temmuz 2014 #3 Craftbukkit'mi kullanıyorsunuz ?
A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 12 Temmuz 2014 #4 Silinen üye dedi: Craftbukkit'mi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunum orijinal.
T talha617 Ziyaretçi 12 Temmuz 2014 #5 Serveri açıpta arkadaşların servere giremiyorsa güvenlik duvarını kapamalısın.
ygtsys Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 181 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılımcılığı 12 Temmuz 2014 #6 Ne hatası veriyor ? cevabımı bekliyorum Silinen üye dedi: Serveri açıpta arkadaşların servere giremiyorsa güvenlik duvarını kapamalısın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hamachi kullanıyor. Bildiğim kadarı ile port açmak gerekmiyor .
Ne hatası veriyor ? cevabımı bekliyorum Silinen üye dedi: Serveri açıpta arkadaşların servere giremiyorsa güvenlik duvarını kapamalısın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hamachi kullanıyor. Bildiğim kadarı ile port açmak gerekmiyor .
A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 12 Temmuz 2014 #7 ygtsys dedi: Ne hatası veriyor ? Düzeltirsek birlikte oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... "Faıled to bınd port!" şeklinde hata alıyorum. Tabi ki de oynarız.
ygtsys dedi: Ne hatası veriyor ? Düzeltirsek birlikte oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... "Faıled to bınd port!" şeklinde hata alıyorum. Tabi ki de oynarız.
ygtsys Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 181 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılımcılığı 12 Temmuz 2014 #8 Port hatası 25565 portu'na izin vermeniz lazım Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2014
A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 12 Temmuz 2014 #9 ygtsys dedi: port hatası 25565 portu'na izin vermeniz lazım Genişletmek için tıkla... Peki nasıl izin verebilirim?
ygtsys dedi: port hatası 25565 portu'na izin vermeniz lazım Genişletmek için tıkla... Peki nasıl izin verebilirim?
ygtsys Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 181 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılımcılığı 12 Temmuz 2014 #10 Windows 7 Güvenlik Duvarı (Firewall) Port Açmak - Video Dersleri - AllaTurkaa