Aternos gibi server açacak bir yer arıyorum ancak bulamadım. Kendi serverımı açamıyorum. Hamachi'de bilmediğim bir sebepten dolayı çalışmıyor. Amacım Forge serverı. Forge 1.19.2 günlük 3 saat maksimum gireceğimiz bir şey. Modlarla Build yapmak istiyoruz ancak bir türlü açacak yer bulamadım.
Aternos gibi server açacak bir yer arıyorum ancak bulamadım. Kendi serverımı açamıyorum. Hamachi'de bilmediğim bir sebepten dolayı çalışmıyor. Amacım Forge serverı. Forge 1.19.2 günlük 3 saat maksimum gireceğimiz bir şey. Modlarla Build yapmak istiyoruz ancak bir türlü açacak yer bulamadım.
Lan yoluyla girilmiyor hocam. Arkadaşla 3 gündür deniyoruz uğraşmaktan paranoya olacağım az kaldı. Hem local, hem sharing IP denedik. Verilen portu ekledik çıkardık. Hiçbir şekilde çalışmadı.
Exaroton var. Kredi sistemiyle çalışıyor. Yeni hesap açan kişilere site kendisi 5 kredi veriyor. Sunucuyu en düşük sistem özelliklerine çekerseniz saatlik 2 kredi gidiyor. Site en az 300 kredi satın alımına izin veriyor o da 109 TL. Basit bir kerrat cetveli hesabıyla 300 kredi alırsanız en düşük sistem özellikleriyle 150 saat suncuyu açık tutabiliyorsunuz.
Aternos'taki sunucunuzu buraya geçirebiliyorsunuz.
Lan yoluyla girilmiyor hocam. Arkadaşla 3 gündür deniyoruz uğraşmaktan paranoya olacağım az kaldı. Hem local, hem sharing IP denedik. Verilen portu ekledik çıkardık. Hiçbir şekilde çalışmadı.
Host ben oluyorum. Bütün firewall kapalı, virüs koruması kapalı her şey tamam. En az 5 video izledim ve aynı şeyleri yaptım ama değişim yok. Tek fark ettiğim şey aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları kısmında olan Hamachi driver'ının yanında sarı ünlem var. Sorun bu mu bilmiyorum. Sil yükle yaptım düzelme yok.