Minecraft server nereden açılabilir?

Hocam mod istiyorsanız en basit ve ücretsiz çözüm curseforge. Oradan modları indirip kendinizi host yaparak oyun oynayabilirsiniz. Çoğu mod mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda örneği var hocam. İkinizinde CurseForge kurup oradan aynı modları indirmeniz gerekmekte. Birlikte oynamanızı sağlayan mod ise Essential Mod.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda örneği var hocam. İkinizinde CurseForge kurup oradan aynı modları indirmeniz gerekmekte. Birlikte oynamanızı sağlayan mod ise Essential mod.

Essentials mod biliyorum da. Orijinal Minecraft sadece bende var. Arkadaşım crack kullanıyor. Bu şekilde çalışmıyordu galiba.

Hocam söylemeyi unuttum kusura bakmayın. Bizim oyunlar orijinaldi ve sıkıntısız çalıştı. Eğer sizin oyununuz orijinal değil ise tam çalışmayabilir.

Essentials mod biliyorum da. Orijinal Minecraft sadece bende var. Arkadaşım crack kullanıyor. Bu şekilde çalışmıyordu galiba.
Konudan anladığım kadarı ile bir süredir uğraşmışsınız deneyin isterseniz. Hocam benimde arkadaşım öyleydi en sonunda pes edip Minecraft aldı sorun crack yüzünden çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı