Minecraft server önerisi

Daha fazla  
3 kişi hayatta kalma oynayacağız. Sürümü 1.21.6 ve 1.22. mod kullanmayacağım. Ne kadarlık bir paket önerirsiniz?
Ve ya kaç RAM, ne kadar disk ve nasıl bir işlemci önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kişi hayatta kalma oynayacağız. Sürümü 1.21.6 ve 1.22. mod kullanmayacağım. Ne kadarlık bir paket önerirsiniz?

Keyubu alınabilir ağır data pack olacaksa 10GB versiyonu fena değildi 10 kişiye kadar. Normal server için 6-8 GB RAM yeter gibi. Saganetwork iyi bir firma değil arkadaşımın serverından dolayı biliyorum fiyatları gereksiz fazla. Batıhostun Xeon işlemcileri düşük model o yüzden önermem bu bütçede ancak müşteri hizmetleri çok iyi. Eğer 160TL verecekseniz Keyubu'nun 8 GB RAM'li versiyonu KDV dahil 161TL gözüküyor ona bakabilirsiniz.

Keyubu alınabilir ağır data pack olacaksa 10GB versiyonu fena değildi 10 kişiye kadar. Normal server için 6-8 GB RAM yeter gibi. Saganetwork iyi bir firma değil arkadaşımın serverından dolayı biliyorum fiyatları gereksiz fazla. Batıhostun Xeon işlemcileri düşük model o yüzden önermem bu bütçede ancak müşteri hizmetleri çok iyi. Eğer 160TL verecekseniz Keyubu'nun 8 GB RAM'li versiyonu KDV dahil 161TL gözüküyor ona bakabilirsiniz.

Biz 3 kişi gireceğiz. Bende biraz araştırdım Keyubu daha mantıklı gelmişti. Teşekkür ederim.

Peki işletim sistemi soruyor ne olmalı?

Biz 3 kişi gireceğiz. Bende biraz araştırdım Keyubu daha mantıklı gelmişti. Teşekkür ederim.

Peki işletim sistemi soruyor ne olmalı?

Hangisi sizin için kullanımı daha rahat olacaksa onu seçin hocam. Biz Windows server ve Windows 7 denedik ikisinde de sorunsuz çalışmıştı serverlar.

Keyubu kesinlikle almayın, saganetwork'ten alın.

Ayrıca Migros'ta satılıyor Minecraft sunucusu oradan da alabilirsin.

Hocam saganetworkun sunduğu işlemciler güçlü ancak RAM çok az olduğu için çok iyi bir deneyim sunmaz. Keyubu ile bir sıkıntı mı yaşadınız? Ben hepsini denemiş sayılırım ve en az sorun olan keyubuydu.

Hangisi sizin için kullanımı daha rahat olacaksa onu seçin hocam. Biz Windows server ve Windows 7 denedik ikisinde de sorunsuz çalışmıştı serverlar.

Hocam saganetworkun sunduğu işlemciler güçlü ancak RAM çok az olduğu için çok iyi bir deneyim sunmaz. Keyubu ile bir sıkıntı mı yaşadınız? Ben hepsini denemiş sayılırım ve en az sorun olan keyubuydu.

Sıfır destek hizmeti, sürekli kesinti. Verimsiz işlemciler.
Minecraft sunucusu diyerek almıştım Xeon paketlerini dalga geçiyordu destek ekibi benimle. Tabii ki sonradan öğrendim yetersiz olduğunu ama bu bir şeyi değiştirmez. Sizin aldığınız zamanlar 2-3 yıl öncesi ise evet haklısınız o tarihlerde iyiydi ve bende kullanıyordum.

Ama şuan saganetwork açık ara bin basıyor diğer sitelere kıyasla. Adamlar işi genişletmiş, Migros gibi bir firma ile çalışıyorlar öyle düşünün yani.

Sıfır destek hizmeti, sürekli kesinti. Verimsiz işlemciler.
Minecraft sunucusu diyerek almıştım Xeon paketlerini dalga geçiyordu destek ekibi benimle. Tabii ki sonradan öğrendim yetersiz olduğunu ama bu bir şeyi değiştirmez. Sizin aldığınız zamanlar 2-3 yıl öncesi ise evet haklısınız o tarihlerde iyiydi ve bende kullanıyordum.

Ama şu an saganetwork açık ara bin basıyor diğer sitelere kıyasla. Adamlar işi genişletmiş, Migros gibi bir firma ile çalışıyorlar öyle düşünün yani.

Mart ayından mayıs sonuna kadar kullandık. Hani bırakın güncel sürümlerde sorun çıkartmayı 10GB RAM ile 12 chunk + onlarca data pack kurduk lagsız oynadık. Data packlerde ekstra bir sürü structure ekleyen yeni bosslar ekleyen falan data packlerdi. Herhangi bir şekilde sorun yaşamadım. Saganetwork iletişim anlamında en fazla sorun yaşanandı diyebilirim muhtemelen çünkü hem Batihost hem de Keyubu'da sorun yaşamadım iletişim konusunda. Hatta Batihost serverları tam yetmediği için çünkü Xeon işlemcileri düşüktü Keyubu'ya göre (2650 vs 2699) gittiler Ryzen 9 3900X + 10GB RAM server verdiler ücret istemeden. Saganetwork en son ocak ayında iletişim konusunda iyi değildi. Keyubu ile bir sorun direkt yaşamadık sayılır. Data packlerdeki sorunlar hariç server iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı