Minecraft server önerisi

Daha fazla  
3 kişi hayatta kalma oynayacağız. Sürümü 1.21.6 ve 1.22. mod kullanmayacağım. Ne kadarlık bir paket önerirsiniz?
Ve ya kaç RAM, ne kadar disk ve nasıl bir işlemci önerirsiniz?

Mart ayından mayıs sonuna kadar kullandık. Hani bırakın güncel sürümlerde sorun çıkartmayı 10GB RAM ile 12 chunk + onlarca data pack kurduk lagsız oynadık. Data packlerde ekstra bir sürü structure ekleyen yeni bosslar ekleyen falan data packlerdi. Herhangi bir şekilde sorun yaşamadım. Saganetwork iletişim anlamında en fazla sorun yaşanandı diyebilirim muhtemelen çünkü hem Batihost hem de Keyubu'da sorun yaşamadım iletişim konusunda. Hatta Batihost serverları tam yetmediği için çünkü Xeon işlemcileri düşüktü Keyubu'ya göre (2650 vs 2699) gittiler Ryzen 9 3900X + 10GB RAM server verdiler ücret istemeden. Saganetwork en son ocak ayında iletişim konusunda iyi değildi. Keyubu ile bir sorun direkt yaşamadık sayılır. Data packlerdeki sorunlar hariç server iyiydi.

İyi değiller abi, sesini çıkarırsan kızarsan Discord'dan tak diye banlıyorlar. Sohbet kanalına destek istiyorum yazarsan tak diye banlıyorlar.

Yani, ben gebeymişim gibi davranan bir yeri neden tercih edeyim.

Kurumsal çalışan Migros'a giderim. Sıkıntı mı var? Paşa paşa hallettirir veya iadesini alırım. Ama keyubu'da bu böyle değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı