Minecraft server'a arkadaşlar giremiyor

Sehsun

Yoctopat
Daha fazla  
Ben kendim girebiliyorum, arkadaşım giremiyor. Ngrok'la yaptım, o zaman girdiler ama kendi IP'mi kullanmak istiyorum.
Server'ı kendi PC'mden açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem üzerinden port açmanız gerekiyor. Port açmak için ise sabit IP satın almanız gerekiyor. Servis sağlayıcısını arayıp sabit IP kiralamak istediğinizini söyleyin. 20 TL gibi bir fiyatı vardı.

Sabit IP olup olmadığını nereden anlayabiliriz

Servis sağlayıcısından sabit IP almadığnız sürece ipleriniz dinamik IP'dir. 1-2 saat içerisinde yeni IP atanır.

Modem üzerinden port açmanız gerekiyor. Port açmak için ise sabit IP satın almanız gerekiyor. Servis sağlayıcısını arayıp sabit IP kiralamak istediğinizini söyleyin. 20 TL gibi bir fiyatı vardı.
Port yönlendirme yapılması lazım. Bunun için sabit IP'ye ihtiyaç yok. Ancak sabit IP olmadığı için her modem açılıp kapandığında sunucunun IP'si de değişecektir.

Port yönlendirme yapılması lazım. Bunun için sabit IP'ye ihtiyaç yok. Ancak sabit IP olmadığı için her modem açılıp kapandığında sunucunun IP'si de değişecektir.

Önceden öyleydi. Artık her ISS sabit IP istiyor port yönlendirme için. Portu açsanız bile çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı