Minecraft serverlere özel eşya ekleme

Crylogs

Decapat
Yer
Peter Kok
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
32 GB RAM
Meslek
Dijital Oyun Tasarımcısı
Başlıkta gördüğünüz gibi sunucuya nasıl özel item eklenir bunu öğrenmek istiyorum. Özel item derken bazı sunucularda olan ejder seti vs. bunları hazır bir şekilde bulup ekleyebilir miyim? Sadece set değil, bazı sunucularda kalkan, kılıç, kazma felan da değişiyor.

Başlıkta gördüğünüz gibi sunucuya nasıl özel item eklenir bunu öğrenmek istiyorum. Özel item derken bazı sunucularda olan ejder seti vs. bunları hazır bir şekilde bulup ekleyebilir miyim? Sadece set değil, bazı sunucularda kalkan, kılıç, kazma felan da değişiyor.
Mod oluyor onlar. Eğer aternos kullanıyorsanız bunları yapmak zor güzel mod yok çünkü.

Mod oluyor onlar. Eğer aternos kullanıyorsanız bunları yapmak zor güzel mod yok çünkü.
Mod olduğunu biliyorum dostum, benim sorduğum buna benzer modlar, texture packler var mı?

Başlıkta gördüğünüz gibi sunucuya nasıl özel item eklenir bunu öğrenmek istiyorum. Özel item derken bazı sunucularda olan ejder seti vs. bunları hazır bir şekilde bulup ekleyebilir miyim? Sadece set değil, bazı sunucularda kalkan, kılıç, kazma falan da değişiyor.

İtemsadderden ekleyebilirsiniz hocam.

Özel texture için ItemsAdder veya Oraxen kullanabilirsiniz. Dediğiniz özel itemler içinse MMOItems kullanabilirsiniz. Bu pluginler paralıdır ancak test amacıyla Oraxen'in buildini alıp kullanabilirsiniz. Ayrıca MMOItems için başta söylediğim iki pluginden birini kullanmalısınız eğer özel texturelar kullanacaksanız.

Şunu da belirteyim özel texture için Model Engine de kullanmalısınız.

Özel texture için ıtemsadder veya oraxen kullanabilirsiniz. Dediğiniz özel itemler içinse mmoıtems kullanabilirsiniz. Bu pluginler paralıdır ancak test amacıyla Oraxen'in Build'ini alıp kullanabilirsiniz. Ayrıca mmoıtems için başta söylediğim iki pluginden birini kullanmalısınız eğer özel texturelar kullanacaksanız.

Şunu da belirteyim özel texture için model Engine de kullanmalısınız.

İa ve oraxende mmoitems kadar kalıtelı olmuyor mmoitemsde cok fena ozellıkler eysa acıklamaları falan yapılıyor mmoitemsin farkıda o işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı