Çözüldü Minecraft shader butonu yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

motunatım

Yoctopat
Daha fazla  
Minecraft 1.21.10 sürümünde oynuyorum shadepack yüklemek istedim ama ayarlarda shaderlar butonu yok yardım edebilir misiniz?

1765125364590.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Minecraft 1.21.10 sürümünde oynuyorum shadepack yüklemek istedim ama ayarlarda shaderlar butonu yok yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2617890
En son 1.21.10 sürümünün OptiFine'ı sorunluydu, shader açılmıyordu. Iris kullanabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2617890
En son 1.21.10 sürümünün OptiFine'ı sorunluydu, shader açılmıyordu. Iris kullanabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

çok teşekkür ediyorum esenlikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı