Minecraft Shader hatası nasıl çözülür?

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Selamlar, Athlon 3000G işlemci kullanıyorum ekran kartım yok APU sistem. Minecraft'ta shader kurmaya çalıştığımda görüntüde yoğun derecede bozukluk oluyor. Driverları birden fazla kez DDU ile silip yükledim fakat bir şey değişmedi. Sorun ekran kartıyla mı alakalı diye düşündüm. R5 230 sanırım o tarz eski bir ekran kartı takıp yine denedim. Bu sefer bir bozukluk yaşanmadı. Ama ekran kartsız kullanınca görüntü hala bozuluyor. Çözmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sildurs Vibrant, SuperDuperVanilla, BSL, Bliss ve bir kaç tane daha shader ile denedim hangisi ile denersem deneyim. Gökyüzü siyah ve etraf çok pikselli gözüküyor. Bu arada 1.8.9'dan 1.21'e kadar her sürümde sürüme uygun shaderlar ile denedim.

Sildurs Vibrant, SuperDuperVanilla, BSL, Bliss ve bir kaç tane daha shader ile denedim hangisi ile denersem deneyim. Gökyüzü siyah ve etraf çok pikselli gözüküyor. Bu arada 1.8.9'dan 1.21'e kadar her sürümde sürüme uygun shaderlar ile denedim.
Bu kadar farklı shaderda aynı sorun devam ediyorsa işlemcinin dahili ekran kartındadır sorun. Onun çözümünü de bilmiyorum maalesef. Dahili ekran kartının sürücüleri güncel mi?

Bu kadar farklı shaderda aynı sorun devam ediyorsa işlemcinin dahili ekran kartındadır sorun. Onun çözümünü de bilmiyorum maalesef. Dahili ekran kartının sürücüleri güncel mi?
Evet güncel. Birden fazla kez DDU ile silip yeniden kurdum. Diğer oyunlarda bu tarz görüntü problemleri oluşmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı