Minecraft Shader kasıyor

KadirAhmet17

Decapat
Daha fazla  
Tek oyunculu olarak Shader'lı Minecraft oynamak istiyorum ama FPS düşük kasıyor oyun ne yapmalıyım?
  • RTX 4060
  • Ryzen7 7840HS
  • 16 GB RAM
  • HP Victus 16

Tek oyunculu olarak Shader'lı Minecraft oynamak istiyorum ama FPS düşük kasıyor oyun ne yapmalıyım?
  • RTX 4060.
  • Ryzen7 7840HS.
  • 16 GB RAM.
  • HP Victus 16.

OptiFine mi? OptiFine ise sodiuma geçin. Ya da düz ise sodium a geçin.

Yüklediğiniz shader paketinin adını vermemişsiniz bu durumda çözüm beklemeyin ya yüklediğiniz pkaet sorunlu ya da bilgisayarınız.

Sodium ne oluyor hocam Launcher'dan oynuyorum.

Optimize ediyor bir sürü FPS arttırıcı güzel detaylar ve ayarlar bulunduruyor. Ben düz sürümde 120FPS alırken sodiumda 220'ler 230ları gördüm.

• RTX 4060.
  • Ryzen7 7840HS.
  • 16 GB RAM.
  • HP Victus 16.

Aşırı kasıyorsa F3'e basın fotoğraf atın ve harici ekran kartı mı yoksa işlemci kartı mı kullanıyor bir bakın.

Optimize ediyor bir sürü FPS arttırıcı güzel detaylar ve ayarlar bulunduruyor. Ben düz sürümde 120FPS alırken sodiumda 220'ler 230ları gördüm.
Launcher'da öyle bir başlatma seçeneği yok indirmem mi lazım?

Aşırı kasıyorsa F3'e basın fotoğraf atın ve harici ekran kartı mı yoksa işlemci kartı mı kullanıyor bir bakın.
Atıyorum hemen.

Atıyorum hemen.

Sodium ne oluyor hocam Launcher'dan oynuyorum.

bsl shaders.​

sildur's vibrant shaders.​

Ben OptiFine'den bsl kurarak oynuyordum sistemimde GPU olarak RTX 3060 mevcut ve i5 12400 var kasma donma yoktu. Kasma donma sorunu diğer oyunlarda da oluyor mu? yoksa sadece shaderli Minecraft damı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı