Minecraft shader önerisi

beratcamw3

Centipat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim: RTX 3050 6 GB 16 GB RAM i74790 Sistemim çok iyi değil, 100 FPS'den fazla alabileceğim shader önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi dünyanda takılmalıkmı yoksa sunucularda pvp falan atacakmısın hocam ona göre öneri vereyim

Kendi dünyamda.

Iterationt shaders RTX 4060 ekran kartında shader yüksek ayarlarında 70 80 FPS alıyorum oyunu gerçekten zevkli yapıyor solas bsl falan da kullanabilirsin ama onlar çok zorlar benim sistemi bile zorluyor.

Hocam reimagined ile unbound arasındaki fark ne tam olarak?

Unbound gerçeğe, Reimagined Minecraft tarzına daha yakın. Örnek olarak Reimagined versiyonunda bulutlar dikdörtgenselken, Unbound versiyonunda bildiğimiz bulutlar gibi. Su yansımaları da fark ediyor. Sisteminiz bir nebze düşük olduğundan Reimagined önerdim.

Unbound gerçeğe, reimagined Minecraft tarzına daha yakın. Örnek olarak reimagined versiyonunda bulutlar dikdörtgenselken, unbound versiyonunda bildiğimiz bulutlar gibi. Su yansımaları da fark ediyor. Sisteminiz bir nebze düşük olduğundan reimagined önerdim.

Hocam shader çok güzel 100 FPS falan alıyorum mediumda ama nedense çok drop oluyor akıcı oynayamıyorum galiba sistemden dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı