Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #1 Minecraft'ta 90 FPS alıyorum en fazla 60'a düşüren bir shader pack istiyorum. Biliyorsunuz, oyun eskiden iyiydi ama RTX teknolojisinden sonra oyun iyice berbat gözükmeye başladı Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2020
Minecraft'ta 90 FPS alıyorum en fazla 60'a düşüren bir shader pack istiyorum. Biliyorsunuz, oyun eskiden iyiydi ama RTX teknolojisinden sonra oyun iyice berbat gözükmeye başladı
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 28 Ağustos 2020 #2 Shaderlar ne zaman 30FPS düşürecek kadar hafifleştiler? Artı 0 Eksi
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2020 #3 SEUS PTGI E12 deneyebilirsiniz. Artı 1 Eksi
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 29 Ağustos 2020 #4 Cruslan dedi: SEUS PTGI E12 deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanan ve vanilla sürümde 90 FPS alan birinin bilgisayarı PTGI E12'yi nasıl çalıştırsın? Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: SEUS PTGI E12 deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanan ve vanilla sürümde 90 FPS alan birinin bilgisayarı PTGI E12'yi nasıl çalıştırsın?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2020 #5 Silinen üye dedi: Shaderlar ne zaman 30FPS düşürecek kadar hafifleştiler? Genişletmek için tıkla... Ortalama düzey bir sisteminiz var ise 60FPS'yi görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Shaderlar ne zaman 30FPS düşürecek kadar hafifleştiler? Genişletmek için tıkla... Ortalama düzey bir sisteminiz var ise 60FPS'yi görebilirsiniz.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 29 Ağustos 2020 #6 Cruslan dedi: Ortalama düzey bir sisteminiz var ise 60FPS'yi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... High-End sınıfı bir sistemim var. SEUS V11 Ultra kullanıyorum ondan garipsedim. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Ortalama düzey bir sisteminiz var ise 60FPS'yi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... High-End sınıfı bir sistemim var. SEUS V11 Ultra kullanıyorum ondan garipsedim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 29 Ağustos 2020 #7 Aşağıdaki shader açık ara Minecraft'taki en iyi shader paketi. Sisteminize uygun olan sürümü deneyerek bulabilirsiniz. Medium deneyin bence. Sildur's Vibrant Shaders olanlardan seçin. Sildurs Shaders sildurs-shaders.github.io Artı 0 Eksi
Aşağıdaki shader açık ara Minecraft'taki en iyi shader paketi. Sisteminize uygun olan sürümü deneyerek bulabilirsiniz. Medium deneyin bence. Sildur's Vibrant Shaders olanlardan seçin. Sildurs Shaders sildurs-shaders.github.io
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2020 #8 Silinen üye dedi: High-End sınıfı bir sistemim var. SEUS V11 Ultra kullanıyorum ondan garipsedim. Genişletmek için tıkla... SEUS PTGI 12'yi denemenizi tavsiye ederim. GTX 1650 ile en azından oynanabilir bir performans elde etmek mümkün: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: High-End sınıfı bir sistemim var. SEUS V11 Ultra kullanıyorum ondan garipsedim. Genişletmek için tıkla... SEUS PTGI 12'yi denemenizi tavsiye ederim. GTX 1650 ile en azından oynanabilir bir performans elde etmek mümkün: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 29 Ağustos 2020 #9 Cruslan dedi: SEUS PTGI 12'yi denemenizi tavsiye ederim. GTX 1650 ile en azından oynanabilir bir performans elde etmek mümkün: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... SEUS Ultra ile devam edeceğim. Sağolun yine de. Silinen üye dedi: SEUS Ultra ile devam edeceğim. Sağolun yine de. Genişletmek için tıkla... 2 dakikada karar değiştirip SEUS 11 Extreme'e geçtim. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: SEUS PTGI 12'yi denemenizi tavsiye ederim. GTX 1650 ile en azından oynanabilir bir performans elde etmek mümkün: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... SEUS Ultra ile devam edeceğim. Sağolun yine de. Silinen üye dedi: SEUS Ultra ile devam edeceğim. Sağolun yine de. Genişletmek için tıkla... 2 dakikada karar değiştirip SEUS 11 Extreme'e geçtim.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Ağustos 2020 #10 Bump Shadow Waving ya da Only Shadows gölge paketlerini OptiFine ile kullanabilirsin. Bulamazsan Google Drive üzerinden atabilirim. Artı 0 Eksi
Bump Shadow Waving ya da Only Shadows gölge paketlerini OptiFine ile kullanabilirsin. Bulamazsan Google Drive üzerinden atabilirim.