Merhaba arkadaşlar. Recep abi, ali abi inşallah bu forumumu görürsün de derdime çare olursun.
Öncelikle klasik gamer pc yaptirdim. 2.000 3.000 civari. İlk günlerde sikinti yoktu fakat format atmam lazimdi format attiktan sonra minecraft'da shader pack piksel piksel gözüküyordu. Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu. Daha sonra format tam atilamamiştir belki diyip tekrar attim ve hata düzelmedi. Online oyunlarda ping sorunlari ve capslock açikken chat'de küçük yazi yaziyor kapali iken büyük yaziyordu. Uyumluluk ayarlarini yapinca yönetici olarak çaliştir tiki işaretli değilken yönetici olarak çaliştiriyordu. Bilgisayar açilinca en az 1 dakika tikanma yapiyordu. Görev çubuğundaki dosyalardan birini açinca altta beyaz bir şey geliyor ne açtiysam adi yaziyor ve proğlami kapatana kadar gitmiyor. Bir süre minecraft veya başka bir oyun oynayinca oyundan çikip başka bir oyuna girince takiliyordu. Ctrl tuşuna bastiğimda yapişkan tuşlar aktif oluyor ve 2 saat gitmiyordu bir yere basip masaüstüne gelince bastiğim yer masaüstüne geliyor ve tekrar o proğlama basip ayni yere basincaya kadar gitmiyordu half size 300 fps varken fraps'da oyun kasiyordu. Gta 5'e mod yüklemek için open iv açiyordum ama dosya atilmiyordu. Edit mode açikken de atilmiyordu asi managerdeki her şeyi kurdum gine atamadim. Sorunlarim bu kadar. Kurtarin beni bu sikintidan anlayamadiğiniz bir şey olursa yoruma yazip anlatayim. Bu arada haber muavini gibi konuştuğumun farkindayim ellerim titriyor sinirden.