mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar bugün Minecraft'ta shader yükledim. Yüklemez olaydım. 1 FPS oldu oyun ve çöktü. Çıkış kodu -1073740791 Sistemim RTX 4060. i5 13400F. 16 GB RAM.
Arkadaşlar bugün Minecraft'ta shader yükledim. Yüklemez olaydım. 1 FPS oldu oyun ve çöktü. Çıkış kodu -1073740791 Sistemim RTX 4060. i5 13400F. 16 GB RAM.
Çözüm Mırnav 24 Temmuz 2024 mrhheinz dedi: Evet güncel. 3 tane daha shader yükledim ve hepsinde aynı sorun shader ayarlarından en düşüğe alınca 120 FPS oldu ama onda da shaderin anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası ayarlarından da birşeyler yapman gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin.
mrhheinz dedi: Evet güncel. 3 tane daha shader yükledim ve hepsinde aynı sorun shader ayarlarından en düşüğe alınca 120 FPS oldu ama onda da shaderin anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası ayarlarından da birşeyler yapman gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin.
KS KS mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #11 Mırnav dedi: Hmm. Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel. sametcelenk0000 dedi: Başka bir shaderla denediğinizde aynı problemi yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... 3 tane daha shader yükledim ve hepsinde aynı sorun shader ayarlarından en düşüğe alınca 120 FPS oldu ama onda da shaderin anlamı kalmadı. Artı 0 Eksi
Mırnav dedi: Hmm. Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel. sametcelenk0000 dedi: Başka bir shaderla denediğinizde aynı problemi yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... 3 tane daha shader yükledim ve hepsinde aynı sorun shader ayarlarından en düşüğe alınca 120 FPS oldu ama onda da shaderin anlamı kalmadı.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 24 Temmuz 2024 #12 mrhheinz dedi: Evet güncel. 3 tane daha shader yükledim ve hepsinde aynı sorun shader ayarlarından en düşüğe alınca 120 FPS oldu ama onda da shaderin anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası ayarlarından da birşeyler yapman gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
mrhheinz dedi: Evet güncel. 3 tane daha shader yükledim ve hepsinde aynı sorun shader ayarlarından en düşüğe alınca 120 FPS oldu ama onda da shaderin anlamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası ayarlarından da birşeyler yapman gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin.
KS KS mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #13 Mırnav dedi: NVIDIA Denetim Masası ayarlarından da bir şeyler yapman gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol videodaki ayarları yapınca 100 120 FPS'lere çıktı. Artı 0 Eksi
Mırnav dedi: NVIDIA Denetim Masası ayarlarından da bir şeyler yapman gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol videodaki ayarları yapınca 100 120 FPS'lere çıktı.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 24 Temmuz 2024 #14 mrhheinz dedi: Çok sağ ol videodaki ayarları yapınca 100 120 FPS'lere çıktı. Genişletmek için tıkla... Daha fazla olması lazım aslında. Neyse, benden bu kadar. Bence araştırmaya devam et. Artı 0 Eksi
mrhheinz dedi: Çok sağ ol videodaki ayarları yapınca 100 120 FPS'lere çıktı. Genişletmek için tıkla... Daha fazla olması lazım aslında. Neyse, benden bu kadar. Bence araştırmaya devam et.
KS KS mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #15 Mırnav dedi: Daha fazla olması lazım aslında. Neyse, benden bu kadar. Bence araştırmaya devam et. Genişletmek için tıkla... tamam sağolun Artı 0 Eksi
Mırnav dedi: Daha fazla olması lazım aslında. Neyse, benden bu kadar. Bence araştırmaya devam et. Genişletmek için tıkla... tamam sağolun