Minecraft şifre veya e-posta yanlış hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle şifrem ve epostam harfi harfine doğru. Dün 4 sularında bir siteden Minecraft hesabı aldım. Heyecanla giriş yapmaya çalıştım fakat bu hatayı aldım. Sonra acaba hesap sıkıntılı mı diye müşteri hizmetlerine bağlandım. Onlar girebildiler. Sonra tabletimden Minecraft.net sitesinden gireyim dedim. Giriş başarılı oldu. Neden bilgisayarda hesabıma girerken yanlış diyor? Bilgisayarımda sitesine de giremiyorum, şifre falan giriyorum insan doğrulaması istiyor. Yapıyorum hepsi doğru şekilde fakat sayfa ilerlemiyor. Aynı şekilde kalıyor sayfa, bir daha doğruluyorum yine aynısı oluyor. Nasıl çözeceğim bunu? Sadece bu cihazda giremiyorum.

Merhaba öncelikle hangi siteden aldığını söyler misin?

Öncelike bu bana oluyordu ama 10 15dk sonra düzeliyordu yani senin olayını bilmiyorum ama Lunar,Badlion gibi clientlerden denemeye çalış eğer güvensiz bir siteden aldıysan şifresini değiştirmişlerdir. uczpre diye bir site var burdan alabilirsin ben 1 yıldır kullanıyorum

Arkadaşım hesap doğru diyorum sana. Sadece bir cihazda giremiyorum.
Hangi siteden aldın?
Preburada.com'dan aldım, hesap doğru sadece tek bir cihazda giremiyorum.
Merhaba öncelikle hangi siteden aldığını söyler misin?

Öncelike bu bana oluyordu ama 10 15dk sonra düzeliyordu yani senin olayını bilmiyorum ama Lunar,Badlion gibi clientlerden denemeye çalış eğer güvensiz bir siteden aldıysan şifresini değiştirmişlerdir. uczpre diye bir site var burdan alabilirsin ben 1 yıldır kullanıyorum
Sadece tek bir cihazdan giremiyorum. Şifre veya e-posta yanlış diyor. Tabletim de girerken PC'de girmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı