OptiFine kullanıyorsan Sodium ve Iris kullanıp dener misin? Ben de OptiFine'de kullanıyordum. Sodium'a geçince shader açık olsun olmasın oyun daha istikrarlı çalıştı.
OptiFine kullanıyorsan sodium ve ıris kullanıp dener misin? Ben de OptiFine'de kullanıyordum. Sodium'a geçince shader açık olsun olmasın oyun daha istikrarlı çalıştı.
Hocam çözümü açıkça belirtirseniz bu ve buna benzer sorun yaşayanlar için birer kaynak olacaktır. Ha bir de kuralların güncellenmiş olması da var. (Kural 5)Sodium kullanmadan sorun çözüldü, başta 60'a sabitleniyordu nasıl düzeldi bilemiyorum. Yine de teşekkürler.
Hocam çözümü açıkça belirtirseniz bu ve buna benzer sorun yaşayanlar için birer kaynak olacaktır. Ha bir de kuralların güncellenmiş olması da var. (Kural 5)
Technopat Sosyal Haziran 2023 Güncellemesi
Merhaba, size bu ay yapılan bazı değişikliklerden bahsedeceğim. İlk olarak Technopat Sosyal ana sayfasına Widget özelliğini ekledik. Bu özellik sayesinde ana sayfada hızlıca yeni açılan konuları, en son mesaj atılan konuları ve popüler konuları görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra son açılan...www.technopat.net
Yani kapat aç yaptığında oyunun düzelmişti. Doğru mu anladım?Biliyorum ama nasıl düzeldiğini de bilemiyorum bir kere girdim baktım düzelmiş. Ben herhangi bir çözüm uygulama girişiminde bulunmadım.
Yani kapat aç yaptığında oyunun düzelmişti. Doğru mu anladım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.