Bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi monitörlerden.
AOC daha iyi olur, sonuçta kontrast değeri dediğim gibi yüksek ve RTX 4060'ta 1080P için uygun.Hikayeli oyunlar için hangisini önerirsiniz
Hikayeli oyunlar için hangisini önerirsiniz.
4060 8 GB.
Ryzen 5600 MPK.
ASUS Prime A520M-R 5100MHz.
Klevv bolt 2x8 3200MHz RAM.
Lexar NQ790 1TB.
Teşekkürler.
Bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi monitörlerden.
AOC daha iyi olur, sonuçta kontrast değeri dediğim gibi yüksek ve RTX 4060'ta 1080p için uygun.
AOC daha iyi olur, sonuçta kontrast değeri dediğim gibi yüksek ve RTX 4060'ta 1080p için uygun.
Ayıptır söylemesi ama bu yapılabilecek en rezalet argüman. 95 yılında kurulmuş ve yıldan beri ekran üretimi yapan bir firma.Asla ama asla KTC önermem Çin markası...
Bu fiyatta iyi MSI monitörler yok. Sırf MSI olmasıda bi cacıkta ifade etmiyor, bizzat MSI G244F E2 gibi bir çöp monitörü görmüş biri olarak söylüyorum. Güzel model vardır, kötü model vardır.MSI daha mantıklı bir seçim olacaktır.
VA panellerin yüksek kontrast ve IPS Glow olmaması sebebi ile çok daha iyi tercihtir aslında IPS'ten. Sadece renkleri daha doygun oluyor, doğal yerine.240 Hz VA panel değişik bir monitör her şeye bu monitörü öneriyorlar nasıl oluyorsa tüm kriterlere uyuyor fakat VA panel isterseniz başka daha iyi VA panel monitörler var bu fiyata diye biliyorum tam emin değilim.
Hem online fps hem de hikayeli oyunlar için va tercih edilebilir mi? Ben de normalde çok VA karşıtıyım ama 25G3ZM modeli çok övdüler. Hikayeli oyunlar içn iyi olacaktır ama fps oyunları icinde ips gibi iyi performans verir mi?Ayıptır söylemesi ama bu yapılabilecek en rezalet argüman. 95 yılında kurulmuş ve yıldan beri ekran üretimi yapan bir firma.
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Bu fiyatta iyi MSI monitörler yok. Sırf MSI olmasıda bi cacıkta ifade etmiyor, bizzat MSI G244F E2 gibi bir çöp monitörü görmüş biri olarak söylüyorum. Güzel model vardır, kötü model vardır.
MSI diye atlamamak lazım. Her marka için geçerli bu ama gelişi güzel "MSI iyi." demek iş bilmezlik, cahilliktir.
G2412 diye bozuk MSI ekranlarda vardı. MSI'da zaten ekran üretmiyor, ekran satın alıp kendi kasalarına takıyorlar.
VA panellerin yüksek kontrast ve IPS Glow olmaması sebebi ile çok daha iyi tercihtir aslında IPS'ten. Sadece renkleri daha doygun oluyor, doğal yerine.
Film, dizi, oyun, gündelik gibi konularda bu yüzden mükemmeller.
Ama iş doğru renk tonu gerektiren Adobe uygulamaları gibi durumlarda IPS şart.
CS2, Valorant gibi oyunlarda ise panele göre değişir. G65B çoğu IPS'ten iyi bir VA gecikmede ama 25G3ZM tabiki Ghosting ve Black Smearing yapmayacak seviyede anca. Milim önemli ise farklı monitör önerisi oluyor.
Ghosting durumu böyle, en iyi ayar: "Medium"Hem online fps hem de hikayeli oyunlar için va tercih edilebilir mi? Ben de normalde çok VA karşıtıyım ama 25G3ZM modeli çok övdüler. Hikayeli oyunlar içn iyi olacaktır ama fps oyunları icinde ips gibi iyi performans verir mi?
Ghosting durumu böyle, en iyi ayar: "medium"
Eki Görüntüle 2602725
Saniye olarak da böyle:
Eki Görüntüle 2602726
CS2, Valorant gibi oyunlarda yüksek rank kasmıyorsanız ve bu oyunlarda mili saniye farkı kovalamıyorsanız gayet iş görür. Benim rekabetçi ile işim olmaz mesela.
Bakıldığı zaman çöp VA'lar gibi Black smearing yok gördüğünüz gibi.
OLED'lerin anca sunduğu 0.5 ms sunan IPS mi? Kağıttan okumayın hocam. En kral IPS bile 4ms anca sunuyor, 1,2 ms hayatta görmez. Diyorsanız tabi: "Benim kanıtım var, bu adam ölçmüş ve sonuçlarını atmış." buyurun tabi ama büyük ihtimalle MSI'ın dediği sahte değerleri sunuyorsunuz.MSI'ı sırf MSI diye önermiyorum KTC panelleri berbat asıl KTC kullandım bende ve şu an aktif olarak MSI kullanıyorum MSI en azından garantide yormaz ki MSI panel olarak gayet güzel bir panel sunuyor 0.5 ms GtG maksimum 1.2 ms falan yapıyor
Aldığınız monitöre bağlı. Curved ekranlar daha ışık sızmasına elverişli olsalarda %100 ışık sızması olacak diye mevzu yok. Şans faktörü de var. IPS içinde aynı risk bulunuyor, üstüne IPS Glow ile iyice sıkıntı.VA paneller dediğin gibi renk doğrulu siyahı göstermede daha iyi fakat ghosting ışık hüzmesi sorunları çok özellikle gecikme olarak CS de oyun zevkini bozuyor ghosting de...
OLED'lerin anca sunduğu 0.5 ms sunan IPS mi? Kağıttan okumayın hocam. En kral IPS bile 4ms anca sunuyor, 1,2 ms hayatta görmez. Diyorsanız tabii: "benim kanıtım var, bu adam ölçmüş ve sonuçlarını atmış." buyurun tabii ama büyük ihtimalle MSI'ın dediği sahte değerleri sunuyorsunuz.
MSI'ın paneli nedir bir fikriniz var mı? Şu şekilde öğrenebilirsiniz:
Modeli ile paneli söylerseniz enazından neden övdüğünüz anlaşılır yoksa Odyssey G3 öven bile var forumda. G3'ün akıbetini biliyorsunuzdur.Rehber: MSI monitörlerin paneli nasıl öğrenilir?
Joysticke basılı tutup aşağı kaydırın. Monitörün güç kablosunu sökün. Monitörün güç kablosunu geri takın. MSI logosunu görünce veya monitörün aktif olduğunu görünce joystickten elinizi seçin. Ekran geldiğinde joysticke tıklayın. OSD Menu açıldığında F yazması gerekiyor, F yazıyorsa doğru...www.technopat.net
Aldığınız monitöre bağlı. Curved ekranlar daha ışık sızmasına elverişli olsalarda %100 ışık sızması olacak diye mevzu yok. Şans faktörü de var. IPS içinde aynı risk bulunuyor, üstüne IPS glow ile iyice sıkıntı.
Ghosting durumuda gene modele ve panele bağlı. G65B gibi VA'lar 2-3ms ile IPS tokatlıyor. Odyssey G3 ise 50ms ile kör ediyor kullanıcıyı. İkisi de Samsung eseri.
AOC 25G3ZM ise ghosting yapmıyor ama koyu tonlarda Black smearing biraz var. UFO testinde belli olsa da çok fazla, gerçek deneyimde o kadar sırıtmaz.
25G3Zm'de bu paneli kullanıyormuş:
0.0.0.0 - Please verify yourself to continue
www.panelook.com
H27T22C yerine H27T27 filan kullanmış olma ihtimaliniz? Daha önce bu tarz bir kullanıcı gördüm.Ben oledimsi görüntü diye VA panel monitörlere dedim örneğin sizin önerdiğiniz AOC monitör IPS'e göre görüntü olarak daha iyi bir görüntü sunar MSI konusunda 1 yıldır MAG 275F kullanıyorum gayet iyi panel olacakta aynı şekil ışık hüzmesi ghosting falan daha hiçbirşeyle karşılaşmadım ben sadece KTC önermem KTC kullandım ve bu kadar daha dandik bir panel yapısı görmedim ghosting havalarda uçuyordu sadece KTC önermem MSI almakta size kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.