12 Haziran 2025 Mesaj: 4 Arkadaşlar ben Minecraft satın aldım ama aylık satın alma falan dedi buradan alıp indirmiyor muyuz 1200 TL verdim ne olacak doğru mu aldım yani sınırsız olarak bende olacak değil mi? yani burdan alıp indire basıp giriş yapmıyormuyuz Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-12 163247.png 1 MB · Görüntüleme: 53 Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar ben Minecraft satın aldım ama aylık satın alma falan dedi buradan alıp indirmiyor muyuz 1200 TL verdim ne olacak doğru mu aldım yani sınırsız olarak bende olacak değil mi? yani burdan alıp indire basıp giriş yapmıyormuyuz
RRAzid Picopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Dostum hesabı kaybetmediğin sürece sonsuza kadar senin.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 Doğru yerden almışsınız, Mojang/Microsoft batmadığı sürece sizde kalır. Muhtemelen Game Pass veya Realms üyeliklerini gördünüz aylık olarak.
Doğru yerden almışsınız, Mojang/Microsoft batmadığı sürece sizde kalır. Muhtemelen Game Pass veya Realms üyeliklerini gördünüz aylık olarak.
KS KS dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 cagr30 dedi: Doğru yerden almışsınız, Mojang/Microsoft batmadığı sürece sizde kalır. Muhtemelen game Pass veya realms üyeliklerini gördünüz aylık olarak. Genişletmek için tıkla... Yani oradan satın aldım ama Papara'da satın alım geçmişinde ilk aylık falan bir şeyler yazıyordu sonra değişti Minecraft satın alındı yazdı. cagr30 dedi: Doğru yerden almışsınız, Mojang/Microsoft batmadığı sürece sizde kalır. Muhtemelen game Pass veya realms üyeliklerini gördünüz aylık olarak. Genişletmek için tıkla... Yani aldığım game Pass falan değil değil mi gönül rahatlığı ile oynayabilirim.
cagr30 dedi: Doğru yerden almışsınız, Mojang/Microsoft batmadığı sürece sizde kalır. Muhtemelen game Pass veya realms üyeliklerini gördünüz aylık olarak. Genişletmek için tıkla... Yani oradan satın aldım ama Papara'da satın alım geçmişinde ilk aylık falan bir şeyler yazıyordu sonra değişti Minecraft satın alındı yazdı. cagr30 dedi: Doğru yerden almışsınız, Mojang/Microsoft batmadığı sürece sizde kalır. Muhtemelen game Pass veya realms üyeliklerini gördünüz aylık olarak. Genişletmek için tıkla... Yani aldığım game Pass falan değil değil mi gönül rahatlığı ile oynayabilirim.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 485 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2025 #5 "Buna sahipsin" yazıyor, siz ona sahipsiniz.