Minecraft siyah ekran sorunu

Yer
Adana
Arkadaşlar şu ünlü minecraft'ı bir videoda gördüm hoşuma gitti. Ben de bir deneyim dedim indirdim ama açılmadı, uygulama penceresi açılıyor fakat görüntü yok siyah bir ekran geliyor. Sebebi nedir nasıl çözebilirim bunu ya?:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Prisoner[OF]Games;142268 dedi:
Sürücüler ve java güncel ve 64 bit.

Bir söz belirlemişsiniz güncel diye. Size sorulan soru ne, verdiğiniz cevap ne? Çözüm arıyorsanız sorulara doğru evap vermeyi öğrenin. Yok çözüm aramayacaksanız, konuyu sadece yakınmak için açtıysanız konuyu kapatalaım. Oldu mu?

Burak Abi sen de her şeye kızmasan hemen? Versiyonunu uzun uzun yazmayayım diye öyle yazdım. MSI'ın ve Java'nın sitesindeki son çıkanları indirip kurdum. Bunlar pcde yüklü olan driverlar:MSI Global GX70 3BE
Java da bu:Ücretsiz Java Yazılımını İndir Eğer versiyonu söylemenin bilmediğim bir yanı varsa affola:D

- - - Güncellendi - - -

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Murat Bey teşekkürler oldu:like:

- - - Güncellendi - - -

Aaaaa yine olmadı sadece şu yüklemede görüntü geliyor sonra yine siyah ekran:(

1- Ekran kartını sil tekrar yükle veya sitesinden güncelle AMD ise AMD LEGACY indir.
2- Javayı sil tekrar yükle ve güncelle. Minecraft la ilgili her şeyi sil tekrar yükle kesin çözümü budur. Eğer olmazsa bana mesaj atabilirsin veya konuya yazabilirsin.

Minecraftla ilgili herkeze ve sana seve seve yardım ederim. Minecraft'ı 5 senedir oynuyorum yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi günler.

1- Ekran kartını sil tekrar yükle veya sitesinden güncelle AMD ise AMD LEGACY indir.
2- Javayı sil tekrar yükle ve güncelle. Minecraft la ilgili her şeyi sil tekrar yükle kesin çözümü budur. Eğer olmazsa bana mesaj atabilirsin veya konuya yazabilirsin.

Minecraftla ilgili herkeze ve sana seve seve yardım ederim. Minecraft'ı 5 senedir oynuyorum yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi günler.
Öncelikle ilginiz için teşekkürle ama dediklerinizi defalarca yaptım zaten yine de olmadı:(

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı