omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 11 Nisan 2020 #1 Windows 7'de siyah ekran sorunu alıyorum Java falan kurulu ana menü müziği geliyor ancak siyah ekran çözüm nedir 1, 13.
Windows 7'de siyah ekran sorunu alıyorum Java falan kurulu ana menü müziği geliyor ancak siyah ekran çözüm nedir 1, 13.
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #2 omeyyu dedi: Windows 7'de siyah ekran sorunu alıyorum Java falan kurulu ana menü müziği geliyor ancak siyah ekran çözüm nedir 1, 13. Genişletmek için tıkla... Optifine kurulumu acaba. ? Artı 0 Eksi
omeyyu dedi: Windows 7'de siyah ekran sorunu alıyorum Java falan kurulu ana menü müziği geliyor ancak siyah ekran çözüm nedir 1, 13. Genişletmek için tıkla... Optifine kurulumu acaba. ?
KS KS omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 11 Nisan 2020 #3 Slecded dedi: Optifine kurulumu acaba.? Genişletmek için tıkla... Hayır değil Java kurulu Direct X kurulu da mümkünse link atabilir misin. Artı 0 Eksi
Slecded dedi: Optifine kurulumu acaba.? Genişletmek için tıkla... Hayır değil Java kurulu Direct X kurulu da mümkünse link atabilir misin.
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #4 Buradan uygun sürümü olanı indirip kurun. Videoları mevcut. Ve ayrıca sistem özelliklerinizi de yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Buradan uygun sürümü olanı indirip kurun. Videoları mevcut. Ve ayrıca sistem özelliklerinizi de yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
KS KS omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Nisan 2020 #5 Slecded dedi: Buradan uygun sürümü olanı indirip kurun. Videoları mevcut. Ve ayrıca sistem özelliklerinizi de yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sistem düşük 2 GB RAM paylaşımlı 256MB ekran kartı AMD Athlon X2 +3600 hemen bakıyorum sürücülere. Artı 0 Eksi
Slecded dedi: Buradan uygun sürümü olanı indirip kurun. Videoları mevcut. Ve ayrıca sistem özelliklerinizi de yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sistem düşük 2 GB RAM paylaşımlı 256MB ekran kartı AMD Athlon X2 +3600 hemen bakıyorum sürücülere.
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #6 omeyyu dedi: Sistem düşük 2 GB RAM paylaşımlı 256MB ekran kartı AMD Athlon X2 +3600 hemen bakıyorum sürücülere. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz yetersiz kalıyor. Gayet normal. Artı 0 Eksi
omeyyu dedi: Sistem düşük 2 GB RAM paylaşımlı 256MB ekran kartı AMD Athlon X2 +3600 hemen bakıyorum sürücülere. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz yetersiz kalıyor. Gayet normal.