Minecraft sizin için ne ifade ediyor?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Şimdi deneyimlemiş kişiler ile deneyimlememiş kişilerin yorumları bir olmayacak. Veya, yeni yeni deneyimleyen birisinin de yorumları yine de yeterli ve detaylı olmayacak.

Peki sizce neden böyle? yani bir oyun nasıl olabilir ki her kişi aynı yorumu yapamaz? farkı nedir bu oyunun?

Cevabı bence oldukça çok basit. Minecraft, oyun sektörünün fazla gelişmediği zamanlarda karşımıza çıktı ve klasik bir oynanışıyla milyonlarca oyuncuları etkilemeyi başardı. Günümüzde Minecraft oynayan bir çok kişinin, zamanında deneyimlemiş olması da bir faktör. Zira bu oyunu şimdi ki sürümlerde oynadığınızda iyi gelebilir ve sevebilirsiniz. Ancak eski zamanlarda deneyimleme fırsatınız olmadıysa oyunun ciddi ve derin anlamda duygusal bir oyun olduğunu anlayamazsınız. Oyunun müziklerini dinlerken zamanında neler yaşamışız diyorum. Minecraft videolarını bile izlemek farklı hissettiriyordu. Eskiden her şeyin tadı vardı, şu son 5 yılda her şey değişti ve hiçbir şeyden tad alamaz olduk. Bunun başlıca sebeplerinden bir kaçı büyümemiz ve olgunlaşmamız, dertlerimizin sıkıntılarımızın artması, farklı yönelimler vesaire.

Şu oyunu deneyimlediğim zamanlara dönmek istiyorum, çocukluk zamanlarıma geri dönüp tekrardan deneyimlemiş olmayı istiyorum. Peki Minecraft sizin için ne ifade ediyor?

Pixel art, Build, Redstone Circuit and Mods

Bu oyuna sadece bir oyun olarak bakmıyorum. Minecraft ile öyle güzel zamanlar yaşadım ki... Harika arkadaşlıklar edindim, hayal gücümü zorladım yapılar yaptım, sayısız sunucular açtım ve bununla birçok deneyim kazandım.
2015 yıllarında tabletimden başladığım bu serüvene şu anda bilgisayarımla devam ettiriyorum.
Bu oyun bana hayattan da birçok şey kattı. Şu anda bile severek oynadığım oyundur kendisi.

Minecraft benim hayatım. Minecraft ve yapımcısı notch olmasaydı bu hayattan keyif alamazdım, günde 20.5 saat minecraft oynamak en büyük hobimdir. Kalan 3.5 saatte de oynamak istiyorum da işte insan bünyesi.

Minecraft benim hayatım. Minecraft ve yapımcısı notch olmasaydı bu hayattan keyif alamazdım, günde 20.5 saat Minecraft oynamak en büyük hobimdir. Kalan 3.5 saatte de oynamak istiyorum da işte insan bünyesi.

Günde 20.5 saat Minecraft mı? Ne yaptınız? :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı