EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Minecraft'ta speedrun yaparken OptiFine kullansak sıkıntı olur mu? Speedrun.com kabul eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Minecraft'ta speedrun yaparken OptiFine kullansak sıkıntı olur mu? Speedrun.com kabul eder mi? Şimdiden teşekkürler.
KS KS EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #11 231561 dedi: Ben de olaya hakim değil açıkçası, ama OptiFine kullanılacaksa bile sadece FPS Boost için izin veriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Chunkı 16'da C'ye yakınlaştırmadan sadece FPS Boost için kullansam kabul ediyorlar mı? user1 dedi: Eder, hocam. Bir rekor kırın da forum coşsun. Genişletmek için tıkla... Çalışıyorum. 7 dk. Nether'a gidiyorum ama şanssızlıktan bastın ve fortness uzakta oluyor. Gidesiye bayağı bir uzun sürüyor. Kurallara baktım 1.16+ OptiFine Banned yazmışlar. Konu çözüldü, arkadaşlar. 382019 dedi: Ben kırmıştım hocam. 25 dakika. Fakat kayıt almayı unuttum işte Sıralamaya giriliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet, ilk yüz varmış reis. Aga be. Artı 0 Eksi
231561 dedi: Ben de olaya hakim değil açıkçası, ama OptiFine kullanılacaksa bile sadece FPS Boost için izin veriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Chunkı 16'da C'ye yakınlaştırmadan sadece FPS Boost için kullansam kabul ediyorlar mı? user1 dedi: Eder, hocam. Bir rekor kırın da forum coşsun. Genişletmek için tıkla... Çalışıyorum. 7 dk. Nether'a gidiyorum ama şanssızlıktan bastın ve fortness uzakta oluyor. Gidesiye bayağı bir uzun sürüyor. Kurallara baktım 1.16+ OptiFine Banned yazmışlar. Konu çözüldü, arkadaşlar. 382019 dedi: Ben kırmıştım hocam. 25 dakika. Fakat kayıt almayı unuttum işte Sıralamaya giriliyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet, ilk yüz varmış reis. Aga be.