Eder.Minecraft'ta speedrun yaparken OptiFine kullansak sıkıntı olur mu? Speedrun.com kabul eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Ufak bir araştırma yaptım. Anladığım kadarıyla 1.16 ve üstündeki sürümler için yasak. 1.16 altı sürümlerde kullanabilirsiniz. Bu kural değişmiş de olabilir 1-2 aylık konularda buldum.
1.16 sürümü ve sonraki sürümlerde yasak.
Ben kırmıştım hocam. 25 dakika. Fakat kayıt almayı unuttum işteEder hocam bir rekor kırında forum coşsun
63 sonucun hepsi eski 7-8 ay önceki rekorlar. O zaman muhtemelen yasak değildi. Şimdi yasaklanmış olabilir. Özür dilerim @231561 @komilişampuan.Kabul eder.
CTRL+F>Optifine 63 sonuç var.![]()
Minecraft: Java Edition - Speedrun.com
View Minecraft: Java Edition speedruns, leaderboards, forums and more on Speedrun.comwww.speedrun.com
Ben de olaya hakim değil açıkçası, ama OptiFine kullanılacaksa bile sadece FPS Boost için izin veriliyor diye biliyorum.63 sonucun hepsi eski 7-8 ay önceki rekorlar. O zaman muhtemelen yasak değildi. Şimdi yasaklanmış olabilir. Özür dilerim @231561 @komilişampuan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.