K kayracan Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Xiaomi Mi Box 4K var bizde arkadaşla Minecraft yüklesek içine split screen oynanır mı nasıl oynanır? 2 tane PS4 koluyla oynayacağız.
Xiaomi Mi Box 4K var bizde arkadaşla Minecraft yüklesek içine split screen oynanır mı nasıl oynanır? 2 tane PS4 koluyla oynayacağız.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.246 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Split screen modunda sarmayacak oyunlardan biri de minecrafttır. Çünkü yan yanayken dokular bildiğin birbirine giriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Split screen modunda sarmayacak oyunlardan biri de minecrafttır. Çünkü yan yanayken dokular bildiğin birbirine giriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.750 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 5 Eylül 2024 #3 kayracan dedi: Xiaomi Mi Box 4K var bizde arkadaşla Minecraft yüklesek içine split screen oynanır mı nasıl oynanır? 2 tane PS4 koluyla oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Mi Box'un o oyunu kaldırabileceğinden emin değilim. Bir de split screen deneyecekseniz çok zor. Artı 0 Eksi
kayracan dedi: Xiaomi Mi Box 4K var bizde arkadaşla Minecraft yüklesek içine split screen oynanır mı nasıl oynanır? 2 tane PS4 koluyla oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Mi Box'un o oyunu kaldırabileceğinden emin değilim. Bir de split screen deneyecekseniz çok zor.
KS KS K kayracan Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 Ali Ataberk dedi: Split screen modunda sarmayacak oyunlardan biri de minecrafttır. Çünkü yan yanayken dokular bildiğin birbirine giriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef bende herhangi bir 2 Player join yazmıyor. Pixel_less dedi: Mi Box'un o oyunu kaldırabileceğinden emin değilim. Bir de split screen deneyecekseniz çok zor. Genişletmek için tıkla... 1.8 deniyeceğiz öyle kafa dağıtmalık 1.8 sürümü neredeyse tost makinesında bile açılır. Artı 0 Eksi
Ali Ataberk dedi: Split screen modunda sarmayacak oyunlardan biri de minecrafttır. Çünkü yan yanayken dokular bildiğin birbirine giriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef bende herhangi bir 2 Player join yazmıyor. Pixel_less dedi: Mi Box'un o oyunu kaldırabileceğinden emin değilim. Bir de split screen deneyecekseniz çok zor. Genişletmek için tıkla... 1.8 deniyeceğiz öyle kafa dağıtmalık 1.8 sürümü neredeyse tost makinesında bile açılır.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 Pixel_less dedi: Mi Box'un o oyunu kaldırabileceğinden emin değilim. Bir de split screen deneyecekseniz çok zor. Genişletmek için tıkla... Minecraft varsa destekliyordur. Minecraft bedrock acayip optimizasyonlu Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Mi Box'un o oyunu kaldırabileceğinden emin değilim. Bir de split screen deneyecekseniz çok zor. Genişletmek için tıkla... Minecraft varsa destekliyordur. Minecraft bedrock acayip optimizasyonlu
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.750 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 5 Eylül 2024 #6 Bedless dedi: Minecraft varsa destekliyordur. Minecraft bedrock acayip optimizasyonlu Genişletmek için tıkla... Bazen kendi arayüzünde bile kasan bir cihaz için olacağını hiç sanmıyorum. @kayracan Hocam 1.8 sürümü diye bir şey olmuyor ki? Eğer korsan olarak indirmediyseniz play store halinde en son sürümü indirmekte. Artı 0 Eksi
Bedless dedi: Minecraft varsa destekliyordur. Minecraft bedrock acayip optimizasyonlu Genişletmek için tıkla... Bazen kendi arayüzünde bile kasan bir cihaz için olacağını hiç sanmıyorum. @kayracan Hocam 1.8 sürümü diye bir şey olmuyor ki? Eğer korsan olarak indirmediyseniz play store halinde en son sürümü indirmekte.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #7 Pixel_less dedi: Bazen kendi arayüzünde bile kasan bir cihaz için olacağını hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hata falandır Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Bazen kendi arayüzünde bile kasan bir cihaz için olacağını hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hata falandır
KS KS K kayracan Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #8 Pixel_less dedi: Bazen kendi arayüzünde bile kasan bir cihaz için olacağını hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir şekilde kasma gözükmedi , umarım ilerde gözükmez. Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Bazen kendi arayüzünde bile kasan bir cihaz için olacağını hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir şekilde kasma gözükmedi , umarım ilerde gözükmez.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.750 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 5 Eylül 2024 #9 Bedless dedi: Muhtemelen hata falandır Genişletmek için tıkla... Mi Box güçsüz bir cihaz Hocam. Amacı zaten film dizi izletmek. Basit oyunlar anca oynanabilir üzerinde. Bir telefon performansı beklemeyin. Artı 0 Eksi
Bedless dedi: Muhtemelen hata falandır Genişletmek için tıkla... Mi Box güçsüz bir cihaz Hocam. Amacı zaten film dizi izletmek. Basit oyunlar anca oynanabilir üzerinde. Bir telefon performansı beklemeyin.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #10 kayracan dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir şekilde kasma gözükmedi , umarım ilerde gözükmez. Genişletmek için tıkla... Bizde kullanıyoruz oldukca güzel ama şõyle bi sorun var eski televizyonlarda bi süreden sonra yeşil ekran veriyor resetlemek gerekiyor Artı 0 Eksi
kayracan dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir şekilde kasma gözükmedi , umarım ilerde gözükmez. Genişletmek için tıkla... Bizde kullanıyoruz oldukca güzel ama şõyle bi sorun var eski televizyonlarda bi süreden sonra yeşil ekran veriyor resetlemek gerekiyor