Minecraft "steve" seedinde bulunan köy neden kaldırıldı?

• Konuyu başlatan Rexna
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.092

Rexna

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın forum! Minecraft'ın eski sürümlerinde "steve" seedinde köyde doğardık. Bu ünlü seedi bilmeyeniniz yoktur, ama yeni sürümlerde bu seed de köy bulunmuyor fakat arazi hâlâ aynı.
Bununla ilgili hiç makale, bilgi, konu bulamadığım için merak edip sormak istedim.

Merhaba sayın forum! Minecraft'ın eski sürümlerinde "steve" seedinde köyde doğardık. Bu ünlü seedi bilmeyeniniz yoktur, ama yeni sürümlerde bu seed de köy bulunmuyor fakat arazi hâlâ aynı.
Bununla ilgili hiç makale, bilgi, konu bulamadığım için merak edip sormak istedim.
1.18 sürümü ile birlikte - koordinatlar geldi. Eski seedlerin hiçbiri çalışmıyor diye biliyorum. Speedrun için seed denemiştim 1.18 de olmadi. 1.16 da oluyordur.

Dünya oluşturucu her sürümde güncelleniyor. Yeni şeyler eklendikçe eskisine bağlılık azalıyor. İster istemez değişmek zorunda. Siz onu steve yazınca sayıya dönüştürüyor. O sayıyı da işleme şekli de değişiyor.
1.18 sürümü ile birlikte - koordinatlar geldi. Eski seedlerin hiçbiri çalışmıyor diye biliyorum. Speedrun için seed denemiştim 1.18 de olmadi. 1.16 da oluyordur.
Bilgi için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı