Minecraft story mode piyasaya geri gelecek mi?

Turksah_46

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi 2022 yılında Netflix'ten MC story mode oynamıştım. Oyun çok iyiydi ve bildiğim kadarıyla oyun üretici firmanın iflas etmesinden dolayı kapanmış. Şimdi Mojang'ın sahibi Microsoft bu oyunun haklarını satın alamaz mı? Dijital platformlara geri gelebilir mı? Çünkü böyle bir seçimlere bağlı oyunun yok olmasını istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi 2022 yılında Netflix'ten MC story mode oynamıştım. Oyun çok iyiydi ve bildiğim kadarıyla oyun üretici firmanın iflas etmesinden dolayı kapanmış. Şimdi Mojang'ın sahibi Microsoft bu oyunun haklarını satın alamaz mı? Dijital platformlara geri gelebilir mı? Çünkü böyle bir seçimlere bağlı oyunun yok olmasını istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. 😊

Geri gelmez hocam bende aradım crack oynadım en sonunda. Şu an başka çaresi yok zaten.

Hocam Minecraft'ın hakları mojanga Mojang da Microsoft'a aitti story mode yi de Telltale geliştirmişti bu ikisinin lisans anlaşması sona erdiği için Telltale kapandıktan sonra oyun raflardan kaldırıldı şu anda lisanslar yasal olarak da yenilenemiyor o yüzden yeni sezon yapmaları mümkün değil bir de hocam oyun raflardan kaldırılınca eski ilgisi de azaldı o yüzden 3.sezonu yapıyorlardı aslında ama kapandığı için yapamadılar.

Geri gelmez hocam bende aradım crack oynadım en sonunda. Şu an başka çaresi yok zaten.

Hocam belki Amazon'da vs olabilir ama aşırı pahalı olur.

İmkânı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı