Minecraft sürekli donma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
Yok
Yıllardır kasmayan oyunum birden sürekli donmaya başladı. Oyunu kapayıp açınca düzeliyor ama biraz zaman geçtikten sonra tekrar donmaya başlıyor. Lütfen yardım edin. Çıldıracağım.

Ya neden böyle yorumlar yapıyorsunuz anlayamıyorum. Eskiden hiç kasmayan daha 1 hafta öncesine kadar oyun bir anda kasmaya başlaması sistem yetersizliği mi?
Hocam bende böyle yorum yapmak istemem ama teknoloji geliştikçe cihazlarımız yetersiz kalıyor. Yapacak bir şey yok. Oyun orjinal mi korsan mı ?

Hocam bende böyle yorum yapmak istemem ama teknoloji geliştikçe cihazlarımız yetersiz kalıyor. Yapacak bir şey yok. Oyun orjinal mi korsan mı ?
Oyun korsan ama bu yanlış bir yorum Minecraft 10 yıl öncesinin oyunu sonuçta bu da 10 yıllık PC kaldırabilir bence. Ayrıca bir değişiklik yapmadan kasmaya başlaması saçma 1.12.2 sürümünde oynuyordum yine aynı ama kasıyor.
Sanırım Optifine ile ilgiliydi 3 hile ile Optifine çakışıyor anladığım kadarıyla teşekkürler yardım edenlere.

Son düzenleme:
Bilmiyorum eskiden yoktu bir sorun birden başladı

Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 2400 3.10 GHz
RAM: Nanya 4 GB DDR3
Anakart: Pegatron IPMSB-H61
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450 512 MB

Oyunum çakma ve hile kullanıyorum hile kullanmamın sebebi anarşi sunucusunda oynamam çakma olması da bir serverda oynuyorum premiumla girmedim çakmayla çok geliştim. Oyuna 512 MB ram veriyorum artık eskiden 1G di
Korsan oyuna ve en önemlisi hileye destek verilmemektedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı