Talha43 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 169 Yer deeplake Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Minecraft'ta sunucuda sürekli gece yapabilir miyim sadece bende gece olsa yeterli zaten. Son oyuncu ve block MC'de oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
Arkadaşlar Minecraft'ta sunucuda sürekli gece yapabilir miyim sadece bende gece olsa yeterli zaten. Son oyuncu ve block MC'de oynuyorum.
Çözüm The User 0 7 Şubat 2022 Gerçekten karanlık yapmak için mod tarzı şeyler yüklemelisin ama o da SonOyuncu'da yok. Resource pack ile gökyüzünü değiştirebilirsin.
Gerçekten karanlık yapmak için mod tarzı şeyler yüklemelisin ama o da SonOyuncu'da yok. Resource pack ile gökyüzünü değiştirebilirsin.
ZvS Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşikten mezara talebe 7 Şubat 2022 #2 /time set 2, süreli olarak. /gamerule doDaylightCycle false, süresiz olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.976 Çözümler 72 Yer İstanbul 7 Şubat 2022 #3 Gerçekten karanlık yapmak için mod tarzı şeyler yüklemelisin ama o da SonOyuncu'da yok. Resource pack ile gökyüzünü değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Gerçekten karanlık yapmak için mod tarzı şeyler yüklemelisin ama o da SonOyuncu'da yok. Resource pack ile gökyüzünü değiştirebilirsin.
A afrika örgüsü Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #4 ZvS dedi: /time set 2, süreli olarak. /gamerule doDaylightCycle false, süresiz olarak. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin sorduğu soru farklı, yetkili olmadığı bir sunucuda gece olmasını istiyor. Texturepack değiştirerek yapabilirsin. Artı 0 Eksi
ZvS dedi: /time set 2, süreli olarak. /gamerule doDaylightCycle false, süresiz olarak. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin sorduğu soru farklı, yetkili olmadığı bir sunucuda gece olmasını istiyor. Texturepack değiştirerek yapabilirsin.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 7 Şubat 2022 #5 ZvS dedi: /time set 2, süreli olarak. /gamerule doDaylightCycle false, süresiz olarak. Genişletmek için tıkla... Fakat sanırım bunları online sunucularda kullanamayacak. Texture Pack en mantıklısı olacaktır. Artı 0 Eksi
ZvS dedi: /time set 2, süreli olarak. /gamerule doDaylightCycle false, süresiz olarak. Genişletmek için tıkla... Fakat sanırım bunları online sunucularda kullanamayacak. Texture Pack en mantıklısı olacaktır.
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.278 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #6 Badlion clientinde Time Changer kısmı var. Onu kullanabilirsiniz. Son Oyuncu sunucusunda nasıl yaparsınız bilemem kendi clienti olduğu için. Artı 0 Eksi
Badlion clientinde Time Changer kısmı var. Onu kullanabilirsiniz. Son Oyuncu sunucusunda nasıl yaparsınız bilemem kendi clienti olduğu için.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #7 Merhaba bende bunun benzeri bir şey arıyorum gece olunca ortaya cıkan bir gökyüzü paketim var ben bunu sürekli olarak yapmak istiyorum yani bu gündüzde olsun ya da texture packta sürekli gece olması için bir ayar yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
Merhaba bende bunun benzeri bir şey arıyorum gece olunca ortaya cıkan bir gökyüzü paketim var ben bunu sürekli olarak yapmak istiyorum yani bu gündüzde olsun ya da texture packta sürekli gece olması için bir ayar yapabilir miyim?