Minecraft sürekli netherda ölüyorum

Arthur Morgan47

Centipat
Daha fazla  
Büyülü elmas set çekip nethera gidiyorum, kılıcım mükemmel yayım mükemmel, ama gittim, bir tane blaze bana ateş attı, yanıyordum ama ölecek kadar değil, sonra panik yaptığım için yüksekten düşüp öldüm. Normal dünyada çok çok iyi oynuyorum ama Nether'ın kasvetli havası sayesinde panikliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim, ve bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

Yıllardır oynuyorum ama böyle sorunu ilk defa gördüm netherda çok dikkatli olmanız lazım ben nether giderken genel olarak her tarafıma iyice bakıyorum kazı yaparken dikkatli kırıyorum her an düşme riski var dikkatli oynamanız gerekiyor bence.

Büyülü elmas set çekip nethera gidiyorum, kılıcım mükemmel yayım mükemmel, ama gittim, bir tane blaze bana ateş attı, yanıyordum ama ölecek kadar değil, sonra panik yaptığım için yüksekten düşüp öldüm. Normal dünyada çok çok iyi oynuyorum ama Nether'ın kasvetli havası sayesinde panikliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim, ve bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
Technopat'ta son zamanlarda gördüğüm en garip konu. Sakin olun hocam. Soğukkanlı olun. Yıllardır oynuyorum hiç nethera gittiğimde stres yapmadım. Yüksekten düşmenin çaresi olarak slime bloğu alın sol elinize koyun. Düşerken yere onu koyun zıplarsınız anca.

Bol bol yün toplayın ve yünlerle halı yapın, halı yerleştirdiğiniz yerde yaratıklar doğamazlar. Bu şekilde kalenin belli bölgelerinde duvarlar ve kapı kullanarak güvenli bölge oluşturabilirsiniz. Yine portaldan kaleye ulaşmak için tünel kazabilir ve halı kullanarak güvenli bir koridor oluşturabilirsiniz. Ben şahsen kale bulduktan sonra kaleye doğru bi ray hattı oluşturup kalenin bir kısmını güvene aldıktan sonra işimi görüyorum.

Hocam taktik almak için bu konuyu açtım.

1693857274634.png

Bu eklentiyi kurun ateş esnasında ateşi daha düşük gösteriyor. Bir de yanınızda daima kalkan ve hızlıca can yenileyebilen altın havuç barındırın.

Mesela canınız az ölmek üzeresiniz 2 tane pirzola yiyip 1 tane altın havucu en son yerseniz canınız çok hızlı dolacaktır. Son yediğiniz ve açlık barınızı dolduran yiyecek altın havuç olursa çok op oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı