ShadowDancer
Hectopat
Az önce RTX için Microsoft Store'dan Minecraft aldım fakat sürümüm 1.15 küsur. Bunu nereden güncelleyebilirim? Sildim, yükledim olmadı. Hypixel gibi sunuculara giriş yapamıyorum.
Eger RTX ekran kartiniz varsa Minecraft RTX betasina katilmaniz gerekiyor.
![]()
NVIDIA RTX İle Minecraft Deneyimi Hayat Buluyor
NVIDIA RTX Sayesinde Minecraft Dünyalarını Olağanüstü Gerçeklikle Keşfedin<br/>www.nvidia.com
Store'da görünmesi lazım.
Microsoft Magazasini acip sag ustte bulunan uc noktaya tiklayip "indirmeler ve guncellestirmeler" butonuna tiklayin. Yine sag ustte "guncellestirmeleri al" butonuna tiklayin. Eger Minecraft guncellemesi gelmiyorsa buyuk ihtimalle Insider programindasinizdir.Yok hayır RTX'te sorun yok sürümüm 1.15 bildiğim kadarıyla son sürüm 1.16 civarı nasıl güncelleyebilirim?
Microsoft magazasini acip sag ustte bulunan uc noktaya tiklayip "indirmeler ve guncellestirmeler" butonuna tiklayin. Yine sag ustte "guncellestirmeleri al" butonuna tiklayin. Eger Minecraft guncellemesi gelmiyorsa buyuk ihtimalle Insider programindasinizdir.
RTX betasi ve normal Minecraft surumleri ayridir. RTX betasindan cikmaniz gerekiyor normal guncellemeleri almak icin.Yok hayır onu da denedim Minecraft'ı güncellemiyor RTX açık olduğu için midir acaba Insider falan dediniz ya.
RTX betasi ve normal Minecraft surumleri ayridir. RTX betasindan cikmaniz gerekiyor normal guncellemeleri almak için.
Sunuculara sadece Java versiyonla giriş yapabilirsiniz.Hypixel gibi sunuculara giriş yapamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.