toprakdeniz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Sunucu açarken böyle bir hata aldım.
Çözüm sefir7capone 22 Haziran 2025 EULA txtye girip SS atabilir misin reis. Dilersen bu videoyu izle hem güncel hem de güzel anlatıyor bende buradan izleyerek yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EULA txtye girip SS atabilir misin reis. Dilersen bu videoyu izle hem güncel hem de güzel anlatıyor bende buradan izleyerek yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sefir7capone Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 EULA txtye girip SS atabilir misin reis. Dilersen bu videoyu izle hem güncel hem de güzel anlatıyor bende buradan izleyerek yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
EULA txtye girip SS atabilir misin reis. Dilersen bu videoyu izle hem güncel hem de güzel anlatıyor bende buradan izleyerek yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berk0319 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Kanka sorunu çözebildin mi bizdede aynı sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS toprakdeniz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 Berk0319 dedi: Kanka sorunu çözebildin mi bizde de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Kral Java dosyasının ismini server. Jar yaptım düzeldi Artı 0 Eksi
Berk0319 dedi: Kanka sorunu çözebildin mi bizde de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Kral Java dosyasının ismini server. Jar yaptım düzeldi