Minecraft sunucu açma

Efruzbey

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2022
Mesajlar
339
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd
LG 24GN65R-B
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişim Bölümü Meslek Lisesi
Minecraft'ta arkadaşlarım ile oynamak için sunucu açmak istiyorum nasıl açabilirim (ücretsiz) Aternos olmasın.
 
Kendi bilgisayarından açabilirsin ama port açman da gerekir ve bilgisayarın açık olduğu sürece açık kalır spigot diye aratarak daha çok öğrenebilirsin.
 
Eğer modlamak istiyorsanız modlara özel Java sürümü indirip sunucu kurabilirsiniz ama vanilla takılacaksanız Hamachi ile biriniz oda kursun diğerleriniz ona bağlansın.
 
Minecraft'ta arkadaşlarım ile oynamak için sunucu açmak istiyorum nasıl açabilirim (ücretsiz) Aternos olmasın.

Falixnodes kullanabilirsin yabancı bir site VPN ile girmen gerekiyor sunucunun lokasyonu Almanya ama Max ping değerleri 50-60falan genelde 30 civarında dolanıyor kurması biraz kafa karıştırıcı ama kurunca bir şey kalmıyor bu arada sunucu 5GB RAM 15GB disk ile geliyor kurulum için yardıma ihtiyacın olursa Discord üzerinden yardımcı olabilirim 10-15 kişilik bir ekip ile oynuyoruz biz arkadaşlarla ilk 1-2 ay clear lagg bile kurmamıza gerek kalmadı yani sen düşün.
 
Ngrok tavsiye ederim. Sadece sunucu sahibi bu programı kuruyor diğerlerinin ise bir şey indirmesine gerek yok. Oyun içerisinden normal bir şekilde IP yazarak girilebiliyor. İnternette bununla ilgili detaylı videolar bulabilirsin. Basit bir işlem.​
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı