Sesko02 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 507 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Minecraft bilgisayarımdan sunucu açmaya çalışıyorum ama port bile vermeme bile çalışmıyor çözüm nedir?
Minecraft bilgisayarımdan sunucu açmaya çalışıyorum ama port bile vermeme bile çalışmıyor çözüm nedir?
xtreamen Femtopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Sanal ağdan mı açmaya çalışıyor sunuz yoksa fiziksel ağdan mı? Artı 0 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 18 Nisan 2023 #3 Sesko02 dedi: Minecraft bilgisayarımdan sunucu açmaya çalışıyorum ama port bile vermeme bile çalışmıyor çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız hatayı gösterebilir misiniz? xtreamen dedi: Sanal ağdan mı açmaya çalışıyor sunuz yoksa fiziksel ağdan mı? Genişletmek için tıkla... Port verdiğine göre fizikseldir. Artı 0 Eksi
Sesko02 dedi: Minecraft bilgisayarımdan sunucu açmaya çalışıyorum ama port bile vermeme bile çalışmıyor çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız hatayı gösterebilir misiniz? xtreamen dedi: Sanal ağdan mı açmaya çalışıyor sunuz yoksa fiziksel ağdan mı? Genişletmek için tıkla... Port verdiğine göre fizikseldir.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2023 #4 Sesko02 dedi: Minecraft bilgisayarımdan sunucu açmaya çalışıyorum ama port bile vermeme bile çalışmıyor çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor derken hiçbir hata mesajı paylaşmamıssınız bizim de burada hatayı bulmamızı bekliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Sesko02 dedi: Minecraft bilgisayarımdan sunucu açmaya çalışıyorum ama port bile vermeme bile çalışmıyor çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor derken hiçbir hata mesajı paylaşmamıssınız bizim de burada hatayı bulmamızı bekliyorsunuz.
KS KS Sesko02 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 507 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 GremoryRias dedi: Çalışmıyor derken hiçbir hata mesajı paylaşmamıssınız bizim de burada hatayı bulmamızı bekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Portu açıyorum İPmi atıyorum arkadaşım giremiyor. Bir uygulama kendisi port açıyor IP değişiyor modem üzerinden açmak istiyorum IP'yi. Artı 0 Eksi
GremoryRias dedi: Çalışmıyor derken hiçbir hata mesajı paylaşmamıssınız bizim de burada hatayı bulmamızı bekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Portu açıyorum İPmi atıyorum arkadaşım giremiyor. Bir uygulama kendisi port açıyor IP değişiyor modem üzerinden açmak istiyorum IP'yi.