Arkadaşlarla Survival oynamak için Minecraft sunucusu alacağız sunucuda 4-5 kişi oynayacağız alırken lagsız oynamak için, 5GB E5-2697 işlemci mi bir sunucu mu almalıyız.
Yoksa Ryzen 5 4 GB RAM olan bir sunucu mu?
İkisi de işinize yarar paketler. Fark hissedeciğinizi bile sanmam.Arkadaşlarla Survival oynamak için Minecraft sunucusu alacağız sunucuda 4-5 kişi oynayacağız alırken lagsız oynamak için, 5GB E5-2697 işlemci mi bir sunucu mu almalıyız.
Yoksa Ryzen 5 4 GB RAM olan bir sunucu mu?
Hangisi ucuzsa onu al o zaman, pek bir fark olmaz.Ryzen 5 3600x/3600
Hocam hortlatıyorum ama Xeon işlemciyle 5 kişi kaç gb ram ile oynamamız gerekir ya da işlemci 5 kişinin yükünü kaldırır mı? Minecraft sunucuları konusunda pek bilgim yok sormak istedim.Hayır yanlış biliyorsunuz ağalar, eğer optimize bir sunucu ise işlemci daha önemli olacaktır. Keza sunucuya fazla insan girdiği zaman Xeon işlemciler yükü kaldıramıyor. RAM'de önemlidir tabii ki.
Modsuz olursa webpanel 4-6 GB yeterli olur bence.Hocam hortlatıyorum ama Xeon işlemciyle 5 kişi kaç gb ram ile oynamamız gerekir ya da işlemci 5 kişinin yükünü kaldırır mı? Minecraft sunucuları konusunda pek bilgim yok sormak istedim.
birde 1.21 de oynuyoruz tabii o da var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.