Minecraft sunucu kurmak için site önerisi

Ahmet1283

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla sunucu kurup MC oynamak istiyoruz. Rabisu gibi siteler var güvenilir mi? Bazıları T.C. Kimlik numarası vb. şeyler istiyorlar güvenilir bir hosting önerir misiniz?

Arkadaşlarımla sunucu kurup MC oynamak istiyoruz. Rabisu gibi siteler var güvenilir mi? Bazıları T.C. Kimlik numarası vb. şeyler istiyorlar güvenilir bir hosting önerir misiniz?
T.C istediklerini hiç görmedim, duymadım.

Minecraft hesaplarınız orijinal ise CurseForge ile birlikte Essential modu indirebilirsiniz. Bu mod sayesinde herhangi bir siteye ihtiyaç duymadan beraber oynayabilirsiniz. Herkes modu indirdikten sonra bir kişi kendi bilgisayarından dünyayı açması ve diğerlerinin de ona katılması yeterlidir.

T.C. istemeleri normal ve yasal diye biliyorum. Fatura kesiliyor ve ayrıca alacağınız hizmette illegal işler sonucu yasal süreç başlarsa sorumluluğun kime ait olduğunu belirlemede kullanılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı