Çözüldü Minecraft sunucu kurmak parçalara zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

AgalarTeam

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Meslek lisesi bilişim bölümü öğrencisi
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060 Dual
İşlemci
intel core i5 12400f
Merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım birkaç gündür bir Minecraft sunucusu açmaya çalışıyorduk internetteki hepsi çöküyor ve bende kendi bilgisayarımda kurmaya karar verdim 7 GB RAM falan verdim ama bilgisayara zarar verir mi? Sunucu açıkken arkadada oynayacağım.

Çözüm
Hocam vermez, RAM konusunda da sıkıntı olmaz zaten başlarda maksimum 2-3GB kullanıyor.
Merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım birkaç gündür bir Minecraft sunucusu açmaya çalışıyorduk internetteki hepsi çöküyor ve bende kendi bilgisayarımda kurmaya karar verdim 7 GB RAM falan verdim ama bilgisayara zarar verir mi? Sunucu açıkken arkadada oynayacağım.

Vermez. Aternos'tan sunucu açabilirsiniz.

Minecraft sunucusunu kendi bilgisayarında çalıştırmak, genel olarak bilgisayarına zarar vermez, ama sistemin yükünü izleyerek RAM ve CPU kullanımı konusunda dikkatli olmalısın.

Artı -1 Eksi
Hocam vermez, RAM konusunda da sıkıntı olmaz zaten başlarda maksimum 2-3GB kullanıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı