Minecraft sunucuları para kazandırır mı?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft sunucusu para kazandırır mı?

Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum.

Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum.
Büyük sunucular dışında ve YouTuber sunucuları dışında düzgün oynanan sunucu yok. Hiç girişmenizi önermem.

Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç.

BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için.

kazançlarınız, giderlerinizi aşabilir, öyle ki 2022 ekim - kasım ayında ekonomik sorunlar nedeniyle bir çok popüler sunucu kapatıldı, önermem.
Yanlış yazdın sanırım.

Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…