Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Minecraft sunucusu para kazandırır mı? Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum.
Minecraft sunucusu para kazandırır mı? Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Aralık 2023 #2 Dragonsaw dedi: Minecraft sunucusu para kazandırır mı? Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük sunucular dışında ve YouTuber sunucuları dışında düzgün oynanan sunucu yok. Hiç girişmenizi önermem.
Dragonsaw dedi: Minecraft sunucusu para kazandırır mı? Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük sunucular dışında ve YouTuber sunucuları dışında düzgün oynanan sunucu yok. Hiç girişmenizi önermem.
CVaRyOfficial Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 203 Yer Georgia 9 Aralık 2023 #3 Giderleriniz kazançlarınızı aşabilir, öyle ki 2022 ekim - kasım ayında ekonomik sorunlar nedeniyle bir çok popüler sunucu kapatıldı, önermem.
Giderleriniz kazançlarınızı aşabilir, öyle ki 2022 ekim - kasım ayında ekonomik sorunlar nedeniyle bir çok popüler sunucu kapatıldı, önermem.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 Dragonsaw dedi: Minecraft sunucusu para kazandırır mı? Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç. BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için. CVaRyOfficial dedi: kazançlarınız, giderlerinizi aşabilir, öyle ki 2022 ekim - kasım ayında ekonomik sorunlar nedeniyle bir çok popüler sunucu kapatıldı, önermem. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdın sanırım.
Dragonsaw dedi: Minecraft sunucusu para kazandırır mı? Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç. BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için. CVaRyOfficial dedi: kazançlarınız, giderlerinizi aşabilir, öyle ki 2022 ekim - kasım ayında ekonomik sorunlar nedeniyle bir çok popüler sunucu kapatıldı, önermem. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdın sanırım.
CVaRyOfficial Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 203 Yer Georgia 9 Aralık 2023 #5 emirtanrıverdi dedi: Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç. BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için. Yanlış yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... evet düzelttim
emirtanrıverdi dedi: Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç. BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için. Yanlış yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... evet düzelttim
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 emirtanrıverdi dedi: Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç. BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için. Yanlış yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin.
emirtanrıverdi dedi: Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç. BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için. Yanlış yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #7 Dragonsaw dedi: Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin. Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucu fiyatları ucuz olduğu ve aylık olduğu için denemeye değer hala.
Dragonsaw dedi: Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin. Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucu fiyatları ucuz olduğu ve aylık olduğu için denemeye değer hala.